Aktív témák
-
Browenke
csendes tag
Udv.
Vettem a napokban egy gyengebb minosegu wired gamepadot termek neven nevezve genesis p33.
Amit az elso kiprobalasanal eszrevettem , hogy 6gomb felvan cserelve rajta (1,2,3,4 + L1/2 R1/2) amiket probaltam orvoslni 3rd party programokkal de egyikkel sem sikerult elerni hogy ertelmesen lehessen hasznalni.
Rengeteget kerestem de nemtalaltam normalis megoldast ra ezert gondoltam hogy ide irok segitsegert.
Legegyszerubbnek manualisan gondoltam ,hogy gombokra irnam regedit.exe-n belul. Analogok rendesen mukodnek, Meg annyit olvastam hogy ez a fajta ps3 controller alapu ?! de ebben nemvagyok teljesen biztos..ui. drivert hivatalos oldaljarol szedtem le hozza.
koszonom elore!!
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest