Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne, hogy milyen előnyei/hátrányai vannak, ha feltöltöm a paypal egyenlegen forinttal, és onnan vonja egyből a pénzt ha fizetek, ellentétben azzal, minthogy az ott megadott kártya adatok alapján a jegyzett bankszámláról?
Az utalás egyből megtörténik, amit észre vettem hogy ha az ott megadott kártyáról vonja, akkor némi tranzakciós dij is levonásra kerül.
Fel szoktam tölteni paypal egyenlegem természetesen, de van mikor elfelejtem és akkor a kártyáról vonja le és ott láttam ezt a plusz dijat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest