- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A következő a problémám.
Be akartam lépni a Paypal fiókomba. Nem fogadta el a jelszavamat, azt írta az email fölött, hogy biztonsági okokból meg kell változtatnom. Az sms kódot választottam az azonosításra...meg is jött, beírtam..eddig rendben volt. Majd kérte az iskola és az első háziállatom nevét. Itt megakadt a dolog, sajnos nem fogadta el a beírt dolgokat.
Mit lehet tenni ilyen esetben, hogy vissza tudjam kapni a fiókomat?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest