-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
vasárnap szerettem volna vásárolni az ecipon, paypal-t választottam fizetési módként rányomtam a fizetésre és sok várakozás után kiírta az ecipo app,hogy nem sikerült a fizetés.
Hétfőn az ecipovel messengeren vitatkoztam,hogy szar a rendszerük és nem tudtam paypallal fizetni, abban maradtunk,hogy törlik a rendelést,törölték is. (Ez délelőtt volt 10 óra körül.)Erre még aznap délután kaptam az sms-t,hogy levonták az összeget a számlámról.
(A paypalon megadott bankártyával szoktam vásárolni,azaz elsődleges fizetési mód. Külön Paypal egyenlegem nincs feltöltve.)Jelenleg az ecipo azt állítja,hogy náluk nincs a pénz, vegyem fel a kapcsolatot a paypallal...
Mert a Paypal zárolta és ők nem kapták meg így ők nem is tudják visszautalni.Nem igazán értem ezt,mert a PayPalos felületen befejezett kifizetésként szerepel a vásárlás,ergo megkapták az összeget az eciposök.
Mit kellene tennem,hogy visszakapjam a pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest