Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Azon cidriztem kicsit, hogy lehet nem kellett volna benyújtani azt a levelet amit a hirdetési oldal küldött a fizetést követően. Kicsit tartottam, hogy nem-e azt írják, hogy mivel elég egyértelmű a csalás, menjek a rendőrségre.
Több vásárlásom volt ilyen értékben is, és rengeteg kisebb értékben. Most kicsit tartok, hogy óvatosságom ellenére belefútok esetleg megint egy ilyen csalóba. Akkor vajon szintén ilyen gördülékenyen fog menni az ügy? Vagy azt mondják, hogy túl sok a kockázat velem, így ejtve a dolog.
Hová mehetnék akkor például panaszra?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest