- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Az ebay nem folyt bele a dologba, csak és kizárólag a paypaltól kaptam értesítést.
Mivel az ebay en kifizetem a hirdetés felrakásáért is a díjat, ezért azt írok bele a szövegbe, amit akarok.
(telefonszámot, emailcímet, bármilyen elérhetőséget amit szeretnék. Ezt már le leveleztem anno az ebay egyik alkalmazottjával, aki megkeresett egy ilyen ügyben, és meg is erősített ebben, hogy beleírhatom a személyes adataimat, hiszen fizetek a hirdetés felrakásáért is.Arról pedig, hogy az esetleges ügyfél megkeres az elérhetőségeimen, nem tehetek. Nem írtam oda hogy ott vegye meg, még csak nem is utaltam rá sehol.
Jelen esetben pedig egy olyan tranzakcióról van szó, amit az ebay en keresztül kezdeményeztek, ebayes vásárlással, és amiért több mint 90€ jutalékot fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Yettel topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest