Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Gondolom mindenki kapott értesítést ,hogy hamarosan változik a Privacy Policy.
Van benne valami említésre méltó? -
spidersoft
senior tag
válasz
aytukabozs #16497 üzenetére
You can still report the problem in the Resolution Centre within 180 days. -- valóban...
Olvastam efféléről, hogy ez így lesz, de biztosat sehol nem találtam, és a lentebbi paypal.com-os linken is 45 napot írnak -- ezek szerint elfelejtették ott átírni. Köszönöm, akkor még várom a csomagot
-
aytukabozs
addikt
válasz
spidersoft #16496 üzenetére
már 180 egy ideje
de hogy biztos legyél benne kattints a tranzakció mellett a details gombra, és ott látni fogod...
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
2015-03-13: vettem egy pár aksit banggoodról (elvileg hivatalos nitecore 18650-es, majdnem öt rugó volt, így gyanítom, hogy nem "darálták be" a vámosok kamucuccként)
2015-03-14: jött a levél, hogy feladták
2015-04-18: írtam nekik, hogy vajon hol lehet az aksi, nem dobta-e vissza a posta vagy effélék
2015-04-20: it was shipped out on 2015/3/23,but it is delayed due to the bad weather and the strict custom clearance.Would you please wait for it patiently?
2015-04-24: eddig voltam patient, mert legközelebb hétfőn lesz posta, és akkor telik pont le a 45 nap.Jól sejtem, hogy vasárnap indítsak paypalon egy disputát, mert 45 nap a vásárlóvédelem? Ezzel ugye védve vagyok újabb 20 napig? Ha ma indítanék, akkor azzal is bukok két napot...
Az eladónak nyilván nem szeretnék ártani, a pénzt se szándékozok egyelőre visszatarhálni (ha elmegy a +20 nap, akkor viszont kíméletlenül... ha utána mégis meg talál jönni, akkor majd visszautalom), és nem feltételezem, hogy nem adták fel, valamint nem vagyok türelmetlen fajta, jött már meg csomagom 84 nap alatt is, csak jobb az, ha be van az ember biztosítva, ha már tálcán kínálják a lehetőséget...
Köszönöm, további kellemes pénteket!
-
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Régóta használom a PayPal-t ebay-en fizetésre. Eddig semmi gondom nem volt. A PayPal fiókomhoz egy virtuális webkártya van kapcsolva.
Most fordult elő először, hogy a rendelést az eladó visszamondta, mert elfogyott a készlet a rendelt termékből. Visszatérítést indított a PayPal-on, ami az ottani tranzakció listában látszik is:Ennek 2 napja.
Viszont sem a PayPal-os egyenlegemben, sem a bankkártyámon nem jelent meg a visszatérített összeg.
A PayPal-nak tegnap írtam, de nem válaszoltak.
Mennyi ideig tarthat egy ilyen visszatérítés?
Kezdjek aggódni? -
Ciccuka
veterán
válasz
aytukabozs #16485 üzenetére
Megoldva:
Az időt kellett szinkronizálni a windowsba. -
Ciccuka
veterán
válasz
aytukabozs #16483 üzenetére
Sajnos ugyanaz van. Nem tudom mitől lehet.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Ciccuka #16482 üzenetére
???
próbálj meg innen bemenni:
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/homenem véletlen egy levélben található linkre kattintottál?
-
Ciccuka
veterán
Ez mit jelent?
Ez a kapcsolat nem megbízható
Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: www.paypal.com, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.
Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.
Ilyesmi a képe
-
Hintalow
senior tag
válasz
Joe Swanson #16478 üzenetére
a PP* után jönne a 4 jegyű kód, de csak 2 számjegy fért bele. A banki sms szolgáltatásoknál viszonylag sok infót kell belezsúfolni a 160 karakterbe (kártyaszám, új egyenleg, összeg, dátum+idő, elfogadóhely) és ezek után, ha még van némi hely, kiírja az egyéb tranzakciós információkat
Azért ilyen nehéz hozzájutni, mert a kártyahasználat során pár ilyen paypal szerű online azonosítási módot leszámítva ezek az infók teljesen lényegtelenek az ügyfélnek, nem nagyon foglalkoznak vele, hogy azonnal látható legyen.
Ha vannak telefonos kódjaid, akkor uzsgyi, a telebank pikpakk megmondja a kódot (kódok nélkül is lehet hívni őket, csak bankfüggő hol mit adnak ki mondjuk személyes adatok alapján) -
Oliverda
félisten
válasz
Joe Swanson #16476 üzenetére
És nincs benne a kód?
-
Oliverda
félisten
válasz
Joe Swanson #16470 üzenetére
Ha SMS-t nem kapsz a vásárlások utána, akkor várni kell amíg elkönyvelik.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Joe Swanson #16473 üzenetére
Nem.
Nem tudom mennyi a határideje, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán van -e valamilyen határidő rá. -
Hintalow
senior tag
válasz
Joe Swanson #16470 üzenetére
Pár napon belül lekönyvelik (megjelenik a számlatörténetedben) és akkor már látni fogod a tranzakció közlemény részében a szükséges kódod.
Bankfüggő a dolog, soka banknál, amíg a tranzakció csak zárolt, addig nem látszanak az extra információk a netbankban, ez alapján az Erste is ilyen. -
válasz
MaxxDamage #16467 üzenetére
Ezt passzolom. Írj az ügyfélszolgálatnak, és kérdezd meg tőlük. Legrosszabb esetben egy ismerősnek utald át PP-on belül az összeget, aki kikéri a saját számlájára és elutalja neked.
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, ha a meglévő PP számlámra küldenek pénzt:
- von-e le érte pénz a PP, és ha igen mennyit (gondolom %),
- illetve ilyenkor is van withdraw-ra lehetőség?THx
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #16466 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam, sejtettem.
Amúgy van olyan problémám is, hogy valaki (üzletfél) külön küldött a PayPal ID -re pénzt (HUF-ba) és azt nem tudom kivenni, mert azt írja, hogy az a számla már másik PayPal számlán van használva.. (talán régebbi PayPal számlámhoz lett még hozzáadva, de arról semmit sem tudok már). - vajon erre van valami megoldás?
L
-
válasz
MaxxDamage #16455 üzenetére
A refund mindig oda kerül vissza, ahonnan érkezett, ha kártyáról, akkor oda. De persze ez csak akkor igaz, ha az eladó tényleg refundot adott, nem pedig szimplán visszaküldte az árat, de a levél szerint elvileg nem kellene, hogy gond legyen.
-
paolinho
őstag
válasz
Joe Swanson #16463 üzenetére
Én Ersté-s vagyok, és nekem gond nélkül elfogadta a Visa kártyám a regisztrálás során.
-
Oliverda
félisten
válasz
Joe Swanson #16463 üzenetére
És akkor mit látsz a részletekben?
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Itt van olyan, aki az erstés, és sikerült megerősíteni a bankkártyáját? Ugyanis nekem egyből lezárolta az összeget, és 05.20 ig lezárt is marad és nem látom a szöveget. Mi a teendő?
-
Balli
őstag
válasz
aytukabozs #16460 üzenetére
Koszi! Azt hittem, hogy erre csak akkor van lehetosege a vevőnek, ha a vétel Ebay-en keresztül folyik. Az rémlik, hogy ezt olvastam valahol, hogy az Ebay aki bevéd ilyen esetekben s nem a PayPal.
Egyébként erre már többször gondoltam, hogy sajnos a rendszerben egyszerűen nincs megoldás, ha a vevő behazudja hogy nem kapta meg az árut, mint arra sem ha az eladó egy banánt küld egy 500USD áru termék helyett. És hogy ilyenkor kinek és mi alapján adnak igazat... Ebay-ni szoktam nagyobb értékben, még szerencsére ilyenben nem futottam bele
-
aytukabozs
addikt
A kérdés egyik felére a válasz ennyi.
Arra hogy "nekem mint eladonak tovabbiakban mar nincs kockazat ebben a tranzakcioban, ugye?", arra viszont sajnos az hogy de, lehet.
Ha nem valami virtuális termékről van szó az már félsiker, de van hogy a termék beérkezte után a vevő bepróbálkozik egy "i didnt receive the item" dispute-tal, és a topic tanulsága szerint van akinek be is jön. :/ -
agroman
aktív tag
aldozzatok mar legalabb 5percet sajat problemaitokra es szedjetek mar ossze a gondolataitokat!
az ember ha akarna sem tud segiteni, ha osszevissza irogattok mindent!Eladtam egy árut és ezen keresztül szerenének fizeteni, de nem Ebay-en. Azt kéri a vásárló, hogy bocsássak ki egy Ebay számlát
nem ebayen akarsz ebay szamlat kiallitani? mivan?
-
Balli
őstag
PayPal használatában nagyon zöldfülű vagyok. Eladtam egy árut és ezen keresztül szerenének fizeteni, de nem Ebay-en. Azt kéri a vásárló, hogy bocsássak ki egy Ebay számlát az áru adataival és küldjem a mail cimére es majd fizetni fog. Temeszetesn akkor kuldom majd az arut ha PayPal szamlamra megerkezk a penz, igy nekem mint eladonak tovabbiakban mar nincs kockazat ebben a tranzakcioban, ugye?
Majd ragooglizok kesobb, de ha valaki tud egy gyorsegitseget vagy egy jo linket hogy kell szamlat kiallitani, azt megkoszonnem -
MaxxDamage
félisten
Segítséget szeretnék kérni,
01.Volt korábban (Márc.12.-én) egy eBay üzletem (vásárlás) aminél a termék nem érkezett meg és már 1hónap+ eltelt.
Mai nap az eladó az összeget vissza is utalta, küldte egy olyan PayPal számlám(ra) ami nem használatos (nincs a rendszerben) és talán még 10 éve a rendszerbe volt, de törölve lett és másik email címről használom a PayPay rendszerét. <<--->>/hülyeség ez a részemről, csak erre a mail címre jött az értesítő/02.A fizetés nem PayPal fiókon keresztül történt, hanem Visa Electron kártyával és email címként az a cím lett megadva amire most az üzenetet kaptam a PayPal rendszertől a pénz visszaszolgáltatásról. (ez azt jelenti akkor, hogy az az összeg a számlaszámra fog vissza kerülni?
)
-mivel nincs olyan PayPal számlám és a rendszerbe nincs is beregisztrálva, már-Lehet kicsit érthetetlen amit most írtam, de remélem valaki érti is amit írtam.
03.Ez szerint (ami email címre jött) az van írva, hogy teljes összeg visszafizetésről van szó, igaz?
/személyes adatokat töröltem a szövegből/L
-
agroman
aktív tag
válasz
pallstar #16453 üzenetére
gondolom akkor fenykepet sem keszitettel a meretcimkerol eladas elott..
meg annyit tehetsz hogy felajanlod, hogy kuldje vissza sajat koltsegere es akkor full refund.
aztan vagy elfogadja vagy nem es meg az is lehet hogy ingyen az ove lesz a nadrag es se penz se nadragod nem lesz. -
pallstar
csendes tag
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Van egy PP accom vásárlásra használtam rendszerint. Aztán el szerettem volna passzolni egy farmert, amit ajándékba kaptam, de nem lett jó rám. Az ebayen elvitte egy angol, majd amikor megkapta jelezte, hogy bizony ez kicsi rá és kéri a refundot. Időközben okosan átváltottam a fontot forintra, és úgy érzékeli, hogy nincs rajta Gbp amit visszaküldhetne. Illetve korlátozták az accot We need some more information about some of your recent sales, hogy küldjek infókat az eladásomról. Pénzt ezidő alatt nem tudok feltölteni, és a refund sem lehetséges.Várják, hogy feltöltsek valamilyen vásárlást igazoló blokkot vagy egyéb dokumentumot.Jah és üzletire sem engedi változtatni accot. A második kérése tracking no lenne, amit az előbbi teljesüléséig nem enged. Remélem van valami használható ötlet PP guruktól. Előre is köszönet.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #16447 üzenetére
Na, tiszta kínlódás más megoldás. Megadtam a bankártya adataim és már fizettem is az ebay-en... Csak kár, hogy a BudapestBank-nak nincs virtuális bankszámlaszáma...
Nagyban segített ez a hozzászólás: (#3720) cocka Bár 5 évvel ezelőtti, de remélem, még érvényesek a benne foglaltak. -
vbbb
őstag
Üdv!
Én arra lennék kíváncsi, hogy ilyen oldalak hogyan működhetnek a faszbúkon:
Kíváncsiságból beregisztráltam egy fake profillal és elég durván megy a hitelesített paypal fiókok meg bankkártyák kereskedelme.
-
Dolphine
addikt
válasz
Hintalow #16430 üzenetére
DE!
grizlisandor ezt a választ kaptam a PayPaltól:
At present customers in your country are experiencing problems when trying to make payments using Maestro cards. I apologise for any confusion or inconvenience.
We are investigating to see whether the problem is on our side or with the card issuer. Until this is complete I would suggest you add a Visa or MasterCard if you have one, or Top Up your PayPal balance and make the payment from this.
Szóval nem csak nálunk van ez a probléma, hanem másnál is!
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Ma szerettem volna lekérni pénzt a PP fiókomból. Még ezelőtt nem csináltam ilyet, viszont valamit nem teljesen értek. Amikor ki kell választani a bankszámlát, akkor a bank neve után nem a számlaszámom szerepel a sorban, csak annyi, hogy x-000. Ez normális? Vagy esetleg valamit változtatnom kell? -
axioma
veterán
válasz
aytukabozs #16440 üzenetére
Akkor sorry, viszont ez esetben igen sokat segitene egy sulyt is igazolo track adat, ami alapjan ha elter a felveteli sulytol, akkor raadasul nem is a geekbuying fizetne', hanem a posta akik aztan kereshetik tovabb hogy kin verik el.
-
-
axioma
veterán
válasz
Pipikék #16436 üzenetére
Ez egy csalo. A geekbuying nem piacter, mint az ebay? Mert akkor oket is erdekelheti az eladod. Plane ha tobben jelentettek mar. En a paypal-ba is direktben beleirnam, hogy csalo, illetve talan ha volt a csomag merlegelve, akkor annyi mazlid lehet, hogy ha regisztraltak hogy konnyebb 2 dekaval mint az osszes tobbi olyan csomag, akkor igazolt hogy hianyos. Sajna nem egy nagy suly egy android tv-stick... (meg persze rakhatott bele mas sulyt, nekem egyszer egy fura kulfoldi penzerme volt a csomagban termek helyett, de addigra mar mire fizikailag megjott, megvolt a refundom, mert kitiltottak).
Nem volt veletlen gyanusan olcso a termek? -
-
Pipikék
tag
válasz
aytukabozs #16434 üzenetére
Köszönöm szépen válaszodat , persze érthető de sajnos nincs benne ami kellene
. Le tudnád nekem írni privátba angolul , csak a lényeget , hogy kinyitottam a dobozt nincs benne az android tv box . Köszönöm szépen !
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Bocsi, új vagyok még a paypal dologban. Gondolom, ezerszer megkérdezték már és ti türelmesen válaszoltatok
eddig arra, amit most én kérdezek, szóval ezer bocsi érte.
Regisztráltam a felületen. Nem adtam meg a bankkártya adataimat, de a topup menünél látok bankszámla számot és transfer ID-t. Tudom, ezeket kell megadni átutalásnál.
Ha egy termék az ebay-en mondjuk kiírja, hogy 16325Ft, akkor pontosan ennyit utaljak, forintban, vagy esetleg többet, vagy hogy csináljam?
A bankszámla adataim, vagy kártya adataim nem szeretném megadni, az a 100e forint körüli maximális összeg nekem bőven elég.
Előre is köszi a segítséget!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Pipikék #16433 üzenetére
Gondold végig logikusan, te mit hinnél el könnyebben egy videót amin a kibontás teljes folyamata látszik, vagy egy fényképet egy kibontott dobozról amiben nincs benne a motyó...?
Első körben lehet próbálkozni hogy közvetlen a boltnak írsz, van hogy meg lehet egyezni velük, bár ezen sokat segítene a videó, mindenesetre a képeket küldd el nekik.
Ha ez nem segít - ami valószínű- a dispute-ot mindenképpen nyisd meg, ahogy az előbb írtam a PP oldalán vásárlások közül keresd meg a problémásat, kattints a details gombra,
aztán a képen jelölt helyre...
-
Pipikék
tag
válasz
aytukabozs #16432 üzenetére
Sajnos nem csináltam videót! De fényképet igen , hogy nincs benne a box a dobozba. Nem tudtam ,hogy videózni is kellene
. Ez annyira fontos ? Magyarán így nem tudok refundot csinálni ?
-
aytukabozs
addikt
-
Pipikék
tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem egy android boxot geekbuyingon spain warehouse oldalán Ma megjött a csomag de a dobozba nincs meg a box. ( többi tartozék megvan) na most mi tevő lehetek? Mit kell pontosan csinálnom a PayPal oldalán ? Kérhetek refundot igaz paypalon? Ilyenkor mi történik? Mar nem bizok bennük így..... Sajnos az én angol tudásom nem éppen jó segítene egy kedves segítőkész kolléga angolul a történetet ? Nagyon szépen köszönöm !
-
rover45
őstag
válasz
Kicsirics77 #16428 üzenetére
Evidens
-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16421 üzenetére
Nekem is ugyanezt válaszolták!
Én már írtam a PayPal-nak, most várom a válaszukat.
Ha valamit sikerül elérned, akkor azért jelezd kérlek!Tettem egy próbát, most sem sikerült!
Ugyanaz a hibaüzenet, mint korábban!
-
rover45
őstag
válasz
Kicsirics77 #16425 üzenetére
Ergo addig a áru sem indul el?
-
rover45
őstag
válasz
Kicsirics77 #16423 üzenetére
Nem, most csinálom
-
rover45
őstag
Sziasztok, vettem geekbuyingon ezt azt, csak úgy tudtam, hogy kellett paypal fiókot regisztrálnom.
Ezt tegnap este volt, a paypal fiókban az van a Payment statusnál, hogy Completed, de a bankszámlámról még nem vette le a pénzt.
Nekem kell áttennem az összeget a paypal fiókra, vagy hogy működik ez a dolog?
Köszönöm -
grizlisandor
veterán
-
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16415 üzenetére
Majd kérlek oszd meg velem, hogy mi lett a vége. Ha nekem hamarabb megoldódik, akkor majd én írok!
-
rayoliviero
veterán
válasz
aytukabozs #16418 üzenetére
Ok, kösz a választ.
-
aytukabozs
addikt
válasz
rayoliviero #16417 üzenetére
Az nálam is uncornfirmed. Mindíg_minden megjön rendben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16416 üzenetére
Közpen rendeltem egy pár dolláros USB lámpát a Banggoodról, rendesen vissza is lett igazolva. De a PayPal küldött egy e-mailt a pénzlevonásról a lámpára, de a shipping adressem mellett az áll, hogy unconfirmed.
Ennek mi lehet az oka? Beléptem PayPalra és rendesen meg van adva a címem, ott semmi ilyesmi nem szerepel mellette, hogy unconfirmed. Vagy minden rendelésnél unconfirmed, még el nem postázzák az adott terméket?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Dolphine #16414 üzenetére
Pfff, most beléptem PP-re, és Február 7-én én vásároltam már ezzel az "új" kártyával...
Kártyám meg működik, mert ebben a hónapban befizettem róla a telefonszámlámat/utaltam és még fizetés is megjött rá....
Felhívom majd holnap őket(Erste), hogy nem-e piszkáltak valamit, de szerintem én is valami hasonló választ fogok kapni... Utána meg írok PP-seknek, hogy gebasz van. -
Dolphine
addikt
válasz
grizlisandor #16405 üzenetére
Ez engem is érdekel, mert nekem is ugyanez a bajom!
A kiírás szerint a bank letiltotta a kártyádat.
Én felhívtam a bankomat (Unicredit), ők utánanéztek és azt mondták, hogy minden rendben, nem náluk van a hiba. Én is össze tudtam kapcsolni a PayPal fiókommal a kártyát, a Status Verify lett és éppen vásárolni nem tudok vele, pont úgy, ahogy Te. Most írtam a PayPalnak, hogy mi a bánat van?! -
Hintalow
senior tag
válasz
rayoliviero #16404 üzenetére
Akkor passz, azért nehéz tanácsot adni, mert folyamatosan változnak a számlák szabályai, nem tudom mikori nyitású a tiéd, de néha hiába adok itt tanácsokat, kiderül, hogy mostanában ez-az másképp működik, ami az én 10+ éves accountomon még nem úgy van
(talán az index fórumon volt egy user, akinek sehogy nem sikerült bankszámlát hozzáadnia az accjához, mindenki azt hitte full béna, a végén meg csinált egy új fiókot, aminél rögtön ment a dolog, utána derült ki, hogy az eredeti fiókját még a 2000 évek elején csinálta, amikor valszeg még nem is létezett Mo-i pénzkikérés opció)
-
-
nyunyu
félisten
PayPal JQAnnyat.
Beleptem, probaltam irni a supportnak egy 'report suspicious mail't, erre mire vegeztem, es raklikkeltem a sendre, erre benyogte, hogy lejart a session, lepjek be ujra.
Persze amit irtam, az elveszett, mivel bongeszoben visszalepni sem lehet, mert javascript az egesz...
[szerk:]Eleve a regi emailcimemre jott a level, ami mar nem elsodleges a PP beallitasaimnal...
Mondjuk azt nem ertem, ha egyszer email cimet valtoztattam, akkor miert engednek be a regi email+aktualis jelszo parossal is, nem csak az uj cim+aktualis jelszoval.
Mindegy, utalom a PayPalt, max akkor hasznalom fizetesre, ha maskepp nem lehet.
-
aytukabozs
addikt
válasz
nyunyu #16406 üzenetére
Az.
Az linken egy PP logokkal diszített oldal fogadott volna valszínűleg,
és felkért volna hogy add meg a régi belépési adataidat (email/jelszó), és generálj újat...Sajnos olyan félanalfabéta emberek is használják a netet akik ezt simán bekajálják,
a topic nevében gratulálok hogy te nem tartozol közéjük! -
nyunyu
félisten
Kaptam ma egy nemet nyelvu levelet a service(a)paypal.de-rol, hogy korlatoztak a PP fiokomat, mondvan volt valami zur az utolso kartyas fizetesemkor.
1. mostanaban egyaltalan nem hasznaltam PPt.
2. utoljara angolul hasznaltam a PP feluletet, meg leveleztem a supportjukkal, amikor engedtek @ karaktert menteni az uj jelszoba, aztan persze a login meg nem engedett vissza miatta.
3. Levelben szereplo link nem a www.paypal.com-ra mutat, hanem egy http://www.pp_eigenschaft_deutsch.net/ cimre, ami feltunoen gyanus.Ez valami adathalasz probalkozas akar lenni?
Nyilvan nem kattintottam ra, helyette rendesen beleptem a paypal.com-ra, ahol nem latszik nyoma semmi korlatozasnak...
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Tavaly ősszel lejárt a kártyám, meg is adtam az új adatait, jól emlékszem még vásároltam is azóta vele. A problémám ott kezdődik, hogy szerettem volna vásárolni vele, de elfelejtettem a jelszavam, mondom emlékszem én rá, hát újra kellett kérni. Mindegy, megoldottam, mondom folytatom a vásárlást, és ezt a kaptam, amit screen-eltem lent. Ha jól értem, akkor újra hozzá kell adnom a kártyámat a PP-hez? PP-ba belépek és ott látszódik a bankkártyám. Hogy tudom én újra aktiválni az összekapcsolást a PP és a bankkártyám között?
-
Hintalow
senior tag
válasz
sanyirigo #16400 üzenetére
Kétesélyes a dolog: vagy jóváírják végül a paypal accodon (ha név alapján beazonosítható) vagy visszaküldik a számládra. Eltünni nem fog, megnyugodhatsz.
Viszont ha így porszem kerül a gépezetbe, a PP nem a gyorsaságáról híres, benne van 5-10 munkanap, mire megszülik mit csinálnak.Gazsi00:
Milyen tipusú accountod van? meg is van erősítve? Tehát "verified" vagy? akkor nem nagyon szoktak limitek lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest