Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csehpityke

csendes tag

válasz lamiki #294 üzenetére

Szia Szaki !
    Légyszíves segíts egy HP Deskjet F 4280 van aminél stílusosan nem jelzi a színesem töltés után a szintet a nyomtató hibás patront ír ki
    300-as patron való bele---ennél is le lehet ragasztani megfelelő érintkezőket?
    vagy a nyomtatónál lehet kikapcsolni valami átjárhatóságot ?
    nem tudom mennyire ismered ezeket a patronokat ennél is érzékeli ha nagyon alacsony a tintaszint és letilt?

köszi szépen a választ

Stefan :F

• mr_ricsi

veterán

válasz lamiki #294 üzenetére

A színes fúvókák kitisztultak.Egy éjszakát állt a folyadékban, és felülről megindult a fúvókákon át. Az ellenőrző minta tökéletes.
    Tavaly azért kaptam meg ezt a fejet, mert a színes fejeken alig ment át festék. Akkoriban "rendes" tintaoldóval próbáltam tisztítani, de nem sikerült.

A fekete akkor még jó volt, de már csúnyán beszáradt, és a tisztítás sem sokat segített rajta, most is sok a kihagyás, ezért meg fogom próbálni, hogy átnyomjam rajta az szélvédőmosót. (De szerintem az nem oldja a festéket, hanem csak mechanikusan kitisztítja a csatornákat. Más folyadékkal ugyanilyen eredményt lehetne elérni)

A Lexmarknál viszont másmilyen lehet a fekete festék, mert látványosan oldódik a szélvédőmosóban.

Az is szimpatikus, hogy a "rendes" tintaoldóhoz viszonyítva a szélvédőmosónak ismerhetem az összetételét, és pl. nem kell félnem, ha a bőrömre kerül. Meg olyan kellemes illat lengi körül a patrontisztítás helyszínét.

Új hozzászólás Aktív témák