- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csehpityke
csendes tag
Szia Szaki !
Légyszíves segíts egy HP Deskjet F 4280 van aminél stílusosan nem jelzi a színesem töltés után a szintet a nyomtató hibás patront ír ki
300-as patron való bele---ennél is le lehet ragasztani megfelelő érintkezőket?
vagy a nyomtatónál lehet kikapcsolni valami átjárhatóságot ?
nem tudom mennyire ismered ezeket a patronokat ennél is érzékeli ha nagyon alacsony a tintaszint és letilt?köszi szépen a választ
Stefan
-
mr_ricsi
veterán
A színes fúvókák kitisztultak.Egy éjszakát állt a folyadékban, és felülről megindult a fúvókákon át. Az ellenőrző minta tökéletes.
Tavaly azért kaptam meg ezt a fejet, mert a színes fejeken alig ment át festék. Akkoriban "rendes" tintaoldóval próbáltam tisztítani, de nem sikerült.A fekete akkor még jó volt, de már csúnyán beszáradt, és a tisztítás sem sokat segített rajta, most is sok a kihagyás, ezért meg fogom próbálni, hogy átnyomjam rajta az szélvédőmosót. (De szerintem az nem oldja a festéket, hanem csak mechanikusan kitisztítja a csatornákat. Más folyadékkal ugyanilyen eredményt lehetne elérni)
A Lexmarknál viszont másmilyen lehet a fekete festék, mert látványosan oldódik a szélvédőmosóban.
Az is szimpatikus, hogy a "rendes" tintaoldóhoz viszonyítva a szélvédőmosónak ismerhetem az összetételét, és pl. nem kell félnem, ha a bőrömre kerül. Meg olyan kellemes illat lengi körül a patrontisztítás helyszínét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest