Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
Ott a pont.
Sebeznek azért, de nem tudom, hogy az egész hogyan működik, mert van egy pont, mikor a monsták a gomba közelébe érve egyszerűen speedy gonzalessé válnak, és totál ignorálják a chill towerjeimet.
Rohadtul kiváncsi leszek, mire fogok menni a Storm Brand buildemmel majd.
Már azt hittem Pszicho visszatért valami okos hozzászólással, azért van ennyi HSZ.
Nem tudom mennyire örülnék egy komolyabb gamechangingnek. Ez igy most, a hibái ellenére is számomra egy tökéletes szórakozás, amit valami rejtélyes okból több száz óra (bár szerintem igy lassan egy év után már átléptem az ezret is) után sem birtam megunni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest