Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Sziasztok!

    Én július elején kezdtem ezzel a játékkal játszani, de nagyon megragadott és tetszik a játék. Előtte másfél évig napi szinten a Drakensang Online-nal játszottam és bár azt is szerettem, utólag azt kell mondanom bánom, hogy nem ezt a játékot ismertem meg ennyi idővel azelőtt :)

    Tudatlanságom miatt - mivel azt hittem, hogy 3 havonta, amikor zárják a ligát mindenképp új karaktert kell indítani - a standard ligában indítottam egy rangert, mert nem állt szándékomban mindig új karaktert indítani. Így utólag jobb lett volna a ligában indulni (tudván, hogy utána minden átkerül a standard ligába), ez az oszlopos valami elég brutál lootot dobál. Azaz indítottam a ligában is kb. két héttel később, de pár óra múlva meguntam, hogy elölről kezdjem és inkább a standardon lévő karaktert folytattam és azóta is csak azzal játszom.

    Ez az új tower defense valami egyáltalán nem fogott meg, nem hinném, hogy bármi is arra késztetne benne, hogy még egyszer elölről kezdjem a játékot, talán majd egyszer, ha sikerül a 100-as szintet elérnem és nem igazán fogok már tudni hova fejlődni.

    Napi szinten szoktam játszani, de én a lassan haladó játékosok közé tartozom, jelenleg 92-es szintű vagyok, deadeye ascendancy, tornado shot és barrage sebző képességekkel, most kezdtem meg a red tieres mapokat és még nem tudtam leszokni arról, hogy a dropot ott hagyjam a földön :)

    Használok loot filtert (semi strict beállítással és pár módosítássa), meg trade-hez 3rd party appot (mercury azt hiszem), de szerintem így is túl sok cuccot szedek fel és a pályákat lassan járom be.

    Mivel a játék nekem új, nem ismerem az egyes pályákat, bossokat, képességeiket, ezért az újabb helyekre, pályákra mindig szintlépés után próbálok menni, mert biztos meghalok párszor és az xp csík szépen elfogy :)

    Junnál pl. a mastermind lairbe kétszer is bejutottam az elmúlt két hétben, de hiába néztem én videót róla nem tudtam megölni egyszer sem a mastermindot a két alkalomból. Videón nézve nem olyan bonyolult pedig a dolog, de nekem ez még nem megy, pedig videón nézve látom mikor merre kell elmozdulni, de ha én magam csinálom, akkor mégsem megy :)

    Cuccaim "nagyjából" megvannak, még egy 6L-es páncélt kellene vennem, ahhoz kell még gyűjtenem pár exalted orbot, vagy megpróbálnom a jelenleg 5L-est linkelni, de az nekem biztos nem sikerülne és nem hogy 6-os, de 5-ös se lenne a végére így inkább szerintem gyűjtögetek és majd veszek egy 6L-es (Queen of the Forest legacy). Illetve mivel a jelenlegi rampage-s kesztyűt most szereztem, még az ellenállási értékeimet kell helyrebillentenem, mert így a tűz ellenim csak potival maxos, a villám elleni pedig sajnos nincs maxolva.

    Most figyeltem fel arra is, hogy bár az elemental focus gemet berakva nőtt a sebzésem, viszont így nem tudok shockolni, stb, ezért ki fogom venni és inkább energy leechet fogok berakni a helyére tornado shothoz.

    Itt van a profilom: [link] Ha valaki ért a rangerhez nyugodtan jöhetnek javaslatok :K

Új hozzászólás Aktív témák