Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Pszicho #19319 üzenetére
Szemely szerint howa ci molten juggom volt, erös nagyon, talän legtankosabb karim ami eddig volt.Life-os nem volt de az szerintem nem olyan tanki, dps talän megegyezik mindkettönel.Persze attol függ mennyit költesz rä.CI-s verzio sokkal drägäbb ha jot akarsz, minden cuccon kell lennie Int-nek is plusszba a resisteken meg az energy shielden kivül.Gyürükön is jo ha van dmg is meg az int mellett.Szoval na, dräga, viszont jobb is.Nekem viszont mapozäs nagyon nem jött be vele, egyszerüen lassu.
Brassdome egy eleg jo kis armor, viszont sztem senki nem hasznälja, mert itt mär pärszor kiveseztük, hogy az armor lofasz vedelmet ad kb...Hiäba szedsz össze jo sokat, az nem ugy fog müködni ahogy te akarod.Kiveve ha valami mana guardian vagy, azok nagyon tankosak, bazi sok armorjuk meg energy shieldjük is van, viszont azok csak support karik.Egyedül nem mesz vele semmire.Szerk.:Ha 15exed van csak, akkor inkäbb life-osat csinälj, annyibol szerintem ki kell jönnie egy jonak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest