Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0karmacoma0 #887 üzenetére
Tyűha na nekem például ez teljesen kínai amiket ide leírtál😂 Én teljesen szűzként kezdtem neki ennek a játéknak, először witch karaktert indítottam, de az nekem túl bonyolultnak bizonyult a minionok menedzselése stb... eljutottam az act 3-ig, de elég kínkeserves volt😂 Tegnap indítottam egy íjász karaktert, na ez az én világom, tegnap kb 6 óra alatt ott voltam a 3. actnál ami a witchel több mint a duplája volt! Én csak próbálom élvezni többé kevésbé ezt a gamet, ami szimpatikus támadás+képességek azokat kivalasztom és kb ennyi, soha sem voltam jó ezekben a build építésekben és itt pluszban akkora ez a skillfa, hogy ember legyen a talpán aki ki igazodik rajta😂 Ja és soha nem nézek ilyen leírásokat stb, mert szeretem magamtól felfedezni és kitalálni a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest