- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Emlékszem még az első Exileconon annyira felhypeolódtam POE 2-re, hogy abba is hagytam a pakkok vásárlását, gyűjtöttem új gépre. POE 1 is szép lassan megmaradt ligánként két-három hetes mókának mert a teljes újrakezdést vártam. Közben volt BG 3, Elden Ring, stb. POE 2 annyira már nem is volt fókuszban. Aztán múlt csütörtökön ledobták az atomot, és azóta nem is tudok másra fókuszálni. Egyből visszatért az a feeling mint a POE 1 elkezdésekor. Végtelen új lehetőség, tanulás, felfedezésre váró content, csak most végre ott leszek a kezdeteknél(3.0 Harbinger volt az első ligám). Baromi jó élmény lesz közösséggel együtt felfedezni az op cuccokat, új bossokoat, stratégiákat, aztán sírni a nerfcunamin, a reseteken, stb. Kár hogy nincs már annyi szabadságom, az első hetet tuti kivenném, de szerencsére nincs messze a karácsonyi szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest