Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Emlékszem még az első Exileconon annyira felhypeolódtam POE 2-re, hogy abba is hagytam a pakkok vásárlását, gyűjtöttem új gépre. POE 1 is szép lassan megmaradt ligánként két-három hetes mókának mert a teljes újrakezdést vártam. Közben volt BG 3, Elden Ring, stb. POE 2 annyira már nem is volt fókuszban. Aztán múlt csütörtökön ledobták az atomot, és azóta nem is tudok másra fókuszálni. Egyből visszatért az a feeling mint a POE 1 elkezdésekor. Végtelen új lehetőség, tanulás, felfedezésre váró content, csak most végre ott leszek a kezdeteknél(3.0 Harbinger volt az első ligám). Baromi jó élmény lesz közösséggel együtt felfedezni az op cuccokat, új bossokoat, stratégiákat, aztán sírni a nerfcunamin, a reseteken, stb. Kár hogy nincs már annyi szabadságom, az első hetet tuti kivenném, de szerencsére nincs messze a karácsonyi szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest