- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest