Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
Nem lesz sikeres, mivel en a PoE-ben passzoltam a ruthless modot ezert nem ismertem fel hogy a PoE2 az ugyanaz csak jobb grafikaval... amennyire tudom a ruthless nem egy nepszeru jatekmod tehat ennek alapjan a PoE2 is csak azoknak fog bejonni akik azt szeretik: keves/ritka loot, sok szivatas/lassitas/penalty/rengeteg random oneshot mikozben nehez vagy majdnem teljesen lehetetlen jo vedelmet kirakni es a PoE2 eseteben az egeszet megfejelik a (perfekt) dodge roll-al, mindegy mennyi a vedelmed ha nem jokor dodgeolsz akkor kampo. Ez nem lesz sikeres es szerintem ez core dolog a PoE2be szoval nem lesz az hogy majd javitjak vagy enyhitik valahogy. Kripp szerint a PoE ruthless igazabol a PoE2 tesztje volt kar hogy ezt az infot nem tudtam mielott bevasaroltam magam az early accesbe. Illetve 30 dolcsiert egy szep (helyenkent alleejtos)grafikaju turheto kampany jo zenevel es nemi athallas a karaktereknel az elozo reszhez, de az endgame na az cseresznyemagos xar.... ugye a deathpenalty az termeszetesen elokerul, es a mapozas kozben barmikor meghalsz buktad a mapot nem szamit hogy hany portalod volt megmaradva. Igy akkor a melee amelyik tol maga elott mikozben hatulrol a tobbi ranged osztja az aldast az mar feleannyira se vicces. az Ascendacy trialok a Sanctum/Ultimatum mehanikaval az meg mindennek a teteje. Jaja tudom git gud, hogyne... es persze Jonathan resen van a nerfhammer-el es barmi ami gyorsabban halad mint egy reumas csiga az azonnal a foldbe lesz nerfelve, a szenvedes az a koncepcio resze, felejtsd el a PoE karakterek villamgyors mapclearjet....
Vicces hogy a jatekosok meg erolkodnek es mindig keresik a kovetkezo "eletkepes" buildet nem ertik hogy itt nem fog mukodni a kisebb ellenallas elve errol Jonathan szemelyesen gondoskodik. Eloszor nerfelte a supercharged slam-et mert Alkazier 2 utesbol intezte a bossokat es hat ugye ez turhetetlen, utana jott a cast on X nerf mert a minionosok meg sorcik tul jol haladtak es akkor most mindenki deadeye rangert tolja mert az meg igy is toronymagasan a legjobb class, csakhogy jonni fog Jonathan sokadszor is...
Akik nem vaskalapos PoE rajongok azoknak az early acces csak felesleges fejfajas lesz es jo eselyel utana a release is mert ha akarhol akarmelyik class kilog majd a sorbol akkor vissza lesz szepen terelve a sorba. Igazabol kivancsi lennek hogy szamol majd el a GGG azzal hogy behuzott 1 millio kivancsiskodot a hype-al es abbol maradni fog jo esetben 30k vagy kevesebb, nem tudom mennyi egy ruthless modos liga jatekosszama de tippre meg annyi sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest