- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
ronaldo #1354 üzenetére
HSZed 2. felet kiegeszitem: Az is ciki ha pl Joskanak megvolt az XY padtarsa aki olyan jo csaj, de neked nem. Vagy meg az is ciki ha mar nem vagy szuz es a masik veglet az ha az a ciki ha szuz vagy....
Mai vilagban kiigazodni mar nem nagyon tudok/lehet....
Robi bá': Most miert ilyen?
Blinker: Igen, vannak ilyen leanyzok akik erzekeny lelkuek, normalisak, kedvesek es szeretet teljesek. Csak sajna keves ilyen lany van
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Hat lehet nem venne celkeresztbe a csajt, mert egy 15 eves kis rib@nc nem a legjobb csaj az ember eleteben sztem. Meg egy 15 eves csajtol mit varsz? Azt hogy orgiazni fogsz vele? Mert ha igen akkor tevedsz...
-
hummerdikk
őstag
válasz
sasa311 #1326 üzenetére
Segitek en is neked, mert van egy baratom aki csak kozosulni szeretne minden lannyal... Nem nezi mi van belul.... De ez van a lanyoknal is! Uhh valaki mekkora ember a suliban meg minden es akkor huuu jol nezek ki nah megyek es bevagodok nala es en leszek az X 100. talpnyalo kis pics@ja! Ezen a stiluson kellene valtoztatni sztem. Bar ha a TVbol is ez jon, hogy ez a tuti meg minden ne is csodalkozzunk....
Bocs, de kijott belolem...
(#1324) sasa311: En is azt hittem live talalkozas lesz... erre csak instant mint a kave a reklambol....Hova fejlodunk? Jo hogy nem mar interneten fogtok csokolozni... Mert azt tudtok, de kozbe jonnek a hulye kerdesek, hogy a csok magatol jon?....
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Szia!
Jo sok minden tortent!
Mikor tudunk beszelni MSNen?
BerVi:
Dj Tiesto 4ever and Armin van Buuren Tiestonak elkavartak az idei Energyn a lemezeit, de utes szettje volt azt mondtak. Armin nagyon durva volt... Tiesto.hu-s ehez kapcsolodo forumot olvasd el! -
hummerdikk
őstag
válasz
Twiggydoll #383 üzenetére
Igaza van! Csak igy este techno mellett elfeledkeztem a MOD gombrol...
Esmein: Legyszi vagd ossze a 2 hszt 1be! Koszke!
Ui.: OFFba minden offot ami nem abba van! koszke!
ui2.: Bocs, fantasy, hogy intezkedem!
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
bmx powa #375 üzenetére
Ohhh ilyenkor szabad elpirulni?
Holnap te is feltetlen probald ki! Vigyazz a szemoldokodre! Es a hasadra is, mert amint olvastam jo kis kajakat csinatal te is es ha sokat eszel a nagyon jobol is megart a sok! Attol, hogy nem vagy nyiregyi meg egyszer lejohetsz fozocskezni.
Te inditsunk egy uj TV show-t! Etelek Fiataloknak Fiatalosan Fiataloktol! Nem is lenne rossz mi? Tuti nagy alkotas lenne! Benne lennenek a sajat receptjeink huuu ocsem olyan csajok lennnek egy karnyujtasnyira, hogy valogatni se tudnal! Es meg a nok mondjak, hogy a pasikat a hasuknal lehet megfogni! Na persze, es a csajokat is ott! Ha igy folytatod haver a fozocskezest nem lesz gondod az eletben! -
hummerdikk
őstag
-
hummerdikk
őstag
Oda megyek szetcsapok!
Fantasy: Msnedet pls ird meg. Nekem anyammal vannak gondok szal elmeselhetned nekem mivan! Hatha tudok segiteni!
Ui.: Nem tudom, hogy te hogy tomboltal, de en speciel a zenet uvoltetem es ennek a szomszedok se orulnek es anya se... Utana kapom a fejmosastTeCHNoT nyomok abbol a drogos stilusbol
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Szia! Szerintem keress egy olyan mestert aki odafigyel arra, hogy a csigolyaiddal baj van! Egyebkent en is Karatezok es nagyon rendes mesterem van tehat lehet talalni normalisakat! Szurkolok neked!
Most talalkozok eletemben 1. olyan fiatalabb lannyal aki kuzdosportozik! Fantasy
Aktív témák
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest