Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbart123
csendes tag
Sziasztok!
Windows telepítés megszakadt és a Crucial 120GB-os SSD-n keletkezett particiókat, istennek sem tudom letörölni, még azokon lévő file-okat sem (Disk 1 a lényeg).
Próbáltam már minden féle programot, módszert és utasítást, amik hiba üzenet nélkül lefutnak, ellenben a particiók/file-ok ugyan úgy továbbra is megmaradnak.
Kérdésem mi a csudát próbálhatnék még, hogy kapjak egy teljesen üres, particinálatlan SSD-t kapjak?Elnézést a középkori képernyőmentésért, Kűlső USB dokkóloban, WinPE-n futtatva készült.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest