- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomii.k
csendes tag
válasz
King Unique #1478 üzenetére
Igen, természetesen fontos adatok visszanyerése lenne a cél, a korábban javasolt partitionwizard-al könnyedén visszaraktam dinamikusbol normálba. itt tartok.
A testdisk en 1 napja ugrál 4-5% között, pedig ez jo lenne, de mivel az 1TB os vinyora került sajnos a fontos adatok mellé gta5 meg 1-2BF, igy tartok töle soha nem végezne ez a testdisk mert még csak 10k file-nal tart. minden mást fizetösnek találtam, azok is némelyik orák voltak mire végigment es utanna dobja fel, hogy fizetösek.
nemtudom mostmár mi tévő legyek ,tegyük fel, vmelyiket még ha meg is venném, lehet nem is lenne jó, szóval kétszer tizenezer kiadás nagyon huzás lenne.nemtudom esetleg más ötleted volna-e mindenfenti (régi) posztos javaslaton végigmentem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple MacBook
- LEGO klub
- További aktív témák...
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest