- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomii.k
csendes tag
válasz
King Unique #1478 üzenetére
Igen, természetesen fontos adatok visszanyerése lenne a cél, a korábban javasolt partitionwizard-al könnyedén visszaraktam dinamikusbol normálba. itt tartok.
A testdisk en 1 napja ugrál 4-5% között, pedig ez jo lenne, de mivel az 1TB os vinyora került sajnos a fontos adatok mellé gta5 meg 1-2BF, igy tartok töle soha nem végezne ez a testdisk mert még csak 10k file-nal tart. minden mást fizetösnek találtam, azok is némelyik orák voltak mire végigment es utanna dobja fel, hogy fizetösek.
nemtudom mostmár mi tévő legyek ,tegyük fel, vmelyiket még ha meg is venném, lehet nem is lenne jó, szóval kétszer tizenezer kiadás nagyon huzás lenne.nemtudom esetleg más ötleted volna-e mindenfenti (régi) posztos javaslaton végigmentem...
-
Tomii.k
csendes tag
Sziasztok EsaseUS particio visszaállitása fizetőssé vált, erre keresnék ingyenes megoldást, bizonyára volt róla szó a topikban, de nem találtam. köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest