- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Samsung LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Menthetőek, de 1részt nem regizett így nem tok vele copyzni, másrész ehhez kéne 1 másik vinyó mert nincs helyem átmenteni
Viszont ajánlották nekem a Partition Expert 2003, illetve Partition Recovery Expert progikat, állítólag ezek is jók, most fogom megnézni őket. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagy gondom van!
160as Samsung vinyóm 3 részre volt partícionálva: C: a windowsnak, kb 15giga, D a játékoknak, kb 50, és E filmek/zenék, a maradék. Aztán rájöttem hogy tulajdonképpen fölösleges a D-nek meg az E-nek külön lenni, mert a D-n csak 3 mappa volt (Steam, Program Files, Image CD). Megoldás? Merge a jól bevált partition magiccel. Nagyszerű, el is indítom, jó sokáig tökölt, erre amikor kész lett volna, kiírta hogy error 1520 (bár nem vagyok benne biztos). Windows indul, ott is van a D-n a mappa amiben az E-n lévő cuccoknak kéne lenni, ám üres. Elindítom partition magicet, a régi E: helyén unallocated space van, size 88310,4, user 0mb, unused 0mb. Mivel a digitális fényképeim is ezen voltak, meg az eléggé unique zenéim amiket úgy gyűjtögettem, elég fontos lenne visszanyernem az adataim.. viszont nem tudom hogy hogyan, remélem Ti igen.. előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest