Hirdetés
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
őstag
Olcsó rám gyártás ha vissza fejtették, és tudnànak. Akkor is legalább 6hónap ha azonnal van pénzük ezekre. De inkább 1év. Addig bármi lehet, sajnos nem biztos hogy érdemes vele vàgniuk ezekbe.

Az a baj hogy nem csökken az eladás. Meg 250-ezerert is megveszik a 32GB tot sok helyen. Lehet már 500ezerert nem fogjàk.. de lehet igen

Tin nem neked akartam ezt írni hanem Baltazarnak
-
Apollyon
Korrektor
Én arra tippelek hogy ez most csak egy ideiglenes hype, és kénytelenek lesznek árakat vágni, mert ennyiért senki nem fog hardvert venni.
Ugyanakkor Gamers Nexuson épp azon doomolnak, hogy a hardvergyártók dobják a konzumer piacot, szűkül a kínálat, és arra mennek nvidiáék is, hogy béreld a hardvert, havidíjas előfizetésben, szóval nem lesz már otthon hardvered, csak annyi, ami arra lesz elég hogy elérd a kizárólag felhős szolgáltatásokat.Azért nagyon remélem, hogy nem ez lesz az irány. Ha igen, akkor keresek egy másik hobbit, mert az biztos, hogy én semmire sem fogok előfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest