Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
én a 10.-en lakom.
olyan meleg van, hogy az utcát kell fűtenem így is, január-februárban teljesen sztenderd volt a 26-27 fok (!) éjszaka.
az összes radiátorom el van zárva, a csövek önmagukban befűtik a lakást. Az alsóbb szinteken viszont valószínűleg megfagynak.mindezek mellett 36 ezer volt idén a legmagasabb távhőszámlám.
taval nyárom, mikor megvettem, még gondolkoztam, hogy kicseréltetem az ablakokat is, de akkor lehet, fok lett volna télen...
arról nem is beszélve, hogy nálunk a költségosztás van, van egy mérő a raduiátoron.
én azt hittem, ha el van zárva a radiátor, akkor majd kevesebbet fizetek, de nem. Ez a mérő ugyanis azt méri, hogy milyen meleg van, és mivel nálam jó meleg van, többet fizetek, mint a többiek.Ergo, ha lecseréltem volna az ablakokat, amellett, hogy még melegebb lenne, még a számlám is több lenne...
szóval a hőszigetelés mit sem ér addig, amíg a hő-inputot nem csökkentik...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest