- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ezúttal én kérek segítséget Tőletek!
A cimborám vett egy - egyébként nagyon korrekt - 49EX633E típusú televíziót, és tegnap szándékoztam letesztelni a szokásos, USB kulcson hordott tesztcsomagommal.
Korábban sok tucatnyi, különféle tévé kifogástalanul felismerte annak tartalmát, legutóbb egy EX780 is.
Viszont ezúttal nem. Egy rakás hasznos képet, tesztet és filmet rámásoltam otthon, átvittem letesztelni, rácsatlakoztattam a tévére, és bár az EX633E eszközkezelője látta az USB kulcsot, azt jelezte, hogy semmilyen fénykép, vagy video tartalmat nem talál rajta.
Mivel a cimborám laptoján sem látszott adat a pendrive-on, gondoltam valahogyan megsérült a tartalma az otthoni eltávolítás során.
Gyorsan újraformáztam a kulcsot, rámásoltam a legftontosabb teszt képeket, és pár HDR demo filmet, de ezúttal már a TV eszközkezelőjében sem jelent meg. A tévé kiírta, hogy "USB eszközt érzékelt", amikor csatlakoztattam, de a port-ok között már nem mutatott semmit, ami USB-re lenne csatlakoztatva.
A kérdésem az, hogy miért lehet ez?
A 64 GB-os USB kulcs vadonat új (tegnap vettem), és NTFS-re formáztam (mint mindig).
Furcsaság, hogy ezt követően a cimborám laptopja sem látta az eszközt. Pontosabban látta, csak éppen nem ismerte fel, hogy 64 GB-os... mint amikor az egész partíciótábla sérült, vagy rosszul van megformázva.
A legfurcsább viszont az, hogy otthon a számítógépemre és a SONY tévémre kötve is ott vannak rajta a file-ok, amiket rámásoltam.
Van bárkinek bármi ötlete, hogy merre induljak? (Azért is, mert a tévé alapos tesztje még hátravan, ahhoz viszont az USB kulcson lévő fájlokat látnia kellene végre a cimborám tévéjének!)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest