- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigpet8283
csendes tag
válasz
Pro Koryak #6012 üzenetére
Amúgy tényleg az egészségem megőrzése miatt nem balhéztam velük, mert nagyon ki voltam akadva az egész 30 napon túlmenő várakozáson is. Most utólag filózok ezen hogy tényleg kár volt hagyni, de az egészség tényleg fontosabb mint az hogy ilyen "gyökerek" miatt idegesítsem magam. Engem is zavar hogy
ennyi pénzért megvesz az ember valamit a leadózott fizetéséből és utána még hülyének is nézik. Addig vagy partner amíg kifizetted a terméket, aztán utána mehetsz a pi...ba, főleg ha valami panaszod van a termékkel kapcsolatban.Nagyon sokat tudnék erről írni, mert az elmúlt 10 évben akármilyen műszaki cikket vásároltam, mindegyikkel volt szinte garanciális ügyintézésem. A legviccesebb utólag belegondolva (akkor nem volt vicces) egy kb. 20 ezer Ft-os kompakt Nikon fényképezőgép (Coolpix - már leírni se merem ezt a nevet, mert rosszul vagyok tőle). 4-szer cserélték, mert mindig egy év után tönkrement, 2 év gari volt rá mindig.
De általában már 5-6 hónap után elkezdett szórakozni. (A hibajelenség az volt a készített képeknek a sarkai mindig homályosak lettek, de csak a sarkok. Először szoftver frissítéssel leráztak, majd mikor visszavittem, hogy ugyanaz a hiba, akkor mondták hogy objektív hiba és az egészet cserélni kell.) Ilyenkor 30 napos bevizsgálás után mindig kaptam egy új készüléket, persze azért kellett harcolni a Nikon szervízzel is. Végül a 4. csere egy olyan gesztus volt részükről, amikor megírtam nekik, hogy jelezni fogom a külföldi Nikonnak, hogy milyen silány készülékeket kapok, hogy felajánlottak egy magasabb kifutott kategóriás készüléket, ami kb. 30 ezer Ft volt akkor 20 ezer helyett. De ehhez 4 év hercehurca és 4 csere kellett. De végül ezt a készüléket úgy kaptam meg, ha elfogadom csak 1 év garanciával.
Végül elfogadtam, nagyjából most fog lejárni az 1 év. Egyelőre még működik, bár keveset használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Mobil flották
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest