- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
Köszi a választ. Igen, a gyári töltőjével fel is tudtam tölteni, de a gépbe berakva semmi sem történik. Én arra gyanakszom, hogy mivel az akku púpos lett, ezért nem érintkezik megfelelően. Ezt tudná alátámasztani, hogy amikor sok ideig hideg helyen van az akku, akkor érezhetően a púpok kicsit visszasimulnak, kvázi visszaáll az eredeti méretére, és így, ha csak egy pillanatra is, de be tudom kapcsolni.
Az utángyártott akkukról mi a véleményed? -
Nah.. beszéltem a szervízzel. Egy nagyon segítókész, profi embert fogtam ki.
Mondja, hogy ne ijedjek meg, meg semmi gond.. átlag heti 2ember biztos van ilyen hibával.
Az emberi kiváncsiság, és az internet áldása.Aztmondja, hogy az én esetemben még semmi gond, csak ki kell lépni a serviz menüböl.(vissza kell állítani a nekem megfelelő régiót)
közben ezt egy szervíz doksiban én is megtaláltam, csak mivel angol, és nem vagyok 100-as angolból, nem játszottam vele.
MOndta is a szerelő, hogy jobb, is, mert könnyen csinálhatok belőle japán gépet, amit vissza se lehet csinálni.
Vagy ha lemegyek 3-as szervíz menüre, frankón el lehet állítgatni mindent.. fókuszálás stb.Szóval nó para, ha gondolom telcsiben is elmondja mit,hogyan, de a gépem érdekében, azt tanácsolja, inkább ugorjak be hozzájuk, és 2 perc alatt visszaállítja! (könnyű félrenyomni,és akkor japcsi lesz.. egyszer még neki is sikerült)
Használni nyugodtan használhatom a gépet. Annyi, hogy elvileg P modban nem tudom a gépre kötni.. (sebaj, úgy is kártyaolvasót használok), illetve ha nincs szerencsém, nincs vaku...
Szerencsém van.. van vakum.Egy szónak is száz a vége! Kellő tapasztalat, és leírás nélkül, senki se b...ogassa a szerviz-FW menüt!!! Menjen be a szervízbe, és még akár frissítik is az FW-t!! (nekem azt mondta a "bácsi" hogy free..nem tom mennyire hivatalosan..bár az én esetemben a "legfrissebb")
-
turisandor
csendes tag
Szerintem nyugodtan használhatod addig is.
Nem kellet semmit fizetnem a szervizben, de nekem csak frissítésem volt, mert akkorra véletlenül sikerült megszüntetnem a szerviz módot. Ezt már csak elmeséltem az ottaniaknak. Ekkor pirítottak rám, hogy ... suszter maradjon a kaptafánál ... -
turisandor
csendes tag
Ajánlom a Videopart Kft XI. kerületi szervizét.
Nagyon rendesek voltak. Én is megcsináltam korábban, ami Te. Szerviz módba léptem. Először nekem is volt sárga háromszögem kikapcsoláskor. Később találtam a net-en egy megoldást és sikerült visszatérnem szerviz módból. Nem ez volt az igazi, de működött.
Később voltam a fenti szervizben és 1.06-ról 1.09 -es verzióra frissítettek. (Nincs nagy jelentősége, ha stabilan működik a géped. Csak a működés megbízhatóságát érinti a képminőséget nem.)
Nem írom le a szerviz módból való kilépést, mert a szervizben azt mondták, hogy rendkívüli szerencsém volt, hogy nem vágtam haza a gépet.
Inkább bízd rájuk! -
KTTech
veterán
Csak az a gond, hogy nem hivatalos a fw... olyat meg én nem nagyon pakolgatnék a gépemre, ha nem feltétlenül szükséges, mert ki tudja, melyik hardverrevízióhoz van kitalálva...
Az, hogy belementél a szerviz menübe könnyen okozhatja azt, hogy szépen félrenyomkodod a szenzor pixel mappingját nem megfelelő tesztábrával és nézhetsz, hogy miért nem olyan jó a kép (mert közben kimappoltad a pixelek felét), vagy éppen picit elállítod az AF hangolását... Persze mindezt akaratlanul, de a lehetőség adott rá.
-
varsam
őstag
A FAT32 max 4 gigás fájlt tud kezelni (FAT16 max 2 gigát - de ilyet biztos nem használsz, mivel a formázott kötet mérete is csak max 2 giga lehet).
Videóból azért tudsz csak fél órásat rögzíteni, mert azt a gyártó korlátozta (talán vmilyen szabály v rendelet v mittomén mi miatt) mivel ez egy fényképező és nem videokamera, ergo nem "videózásra" való.
NTFS azért lenne jobb, mert az vmivel gyorsabban tudná kezelni az oprendszer.(#291) Lalee Én is class6 sebességű kártyát fogok hozzá venni, jól fog jönni a RAW-hoz és a hosszú sorozatokhoz, kell az a sebesség.
8 vagy több gigás kártyával lehet jobban járnál, bár ez egyéni felhasználástól függ, de a videó elég sok helyet foglal. -
Salak
aktív tag
Sajnos odáig el sem jutok, kidobja azt a hibaüzit és ott bármit nyomok, csinálok nem lehet továbblépni, csak elzárni tudom a gépet
Kártyaolvasóba betettem, nem ismerte fel a win, hogy betettem valamit, pedig szokása. Aztán Sajátgépben duplakatt arra a meghajtóra, és erre kifagyott a Sajátgép, többször is. Szóval egyre inkább az az érzésem, hogy rossz a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest