- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bghistvan #1497 üzenetére
Szia!
Megoldásom 10.000 képre és egy halom 4K videóra.
Egy kicsit macerás, de ennyit WiFi-n átvinni képtelenség, na meg a 4K videó brutál nagy, illetve minden kép RAW-ban is készült. (FZ82)
Főszereplő Huawei P9. ( Tableton is kell működnie, ha van elég tárhely. )
Vettem egy USB3-as memóriakártya olvasót és egy 1TB-os usb-s portable hdd-t. Fontos a portable, mert különben a telefon nem tudja rendesen megtekerni. Természetesen ha rengeteg pénzed van, egy TB-s SSD-nél nincs ilyen gond.
Szóval a HDD-n előre létrehoztam a dátumok szerinti mappákat és azokba másoltam minden nap az elkészült anyagot.
FZ82-ből SD ki, USB3 olvasóba be, majd azt bedugtam egy USB-C - USB3 átalakítón keresztül a telefonba.
Ezután anyag bemásol.
USB3 kártyaolvasó ki, majd HDD bedug és az anyag kimásol. Ezt biztonság kedvéért egy másik adathordozóra is elmentettem. ( Drága az utunk mindig, nem lehet véletlenre bízni semmit, ez másnak is ajánlott. )
Így napi szinten elmentésre került az anyag és nyugodt is voltam.
A napi tevékenység kb. 30 és 60perc közötti intervallum. Természetesen közben lehet koktélozni, vagy bármit csinálni.
Ezt a módszert tabletten is tudod alkalmazni, ha támogatja az OTG-t, ami szerintem tuti.
Laptop és PC nem volt.
A képeket este merevlemezről FULL-HD tv-n megnéztük rendszeresen.
Röviden ennyi a PC kizárása a mentésből.
Bocsi a hosszú szövegért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest