- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
guest
veterán
Ha pl. TV-re rakod ki a jelet, akkor az jól jelenik meg?
-
guest
veterán
Hali, nekem TRV330-am van, de NTSC anyaggal még nem foglalkoztam, így nem tudok segíteni, de szerintem itt tedd fel a kérdésed, biztos hogy választ fogsz rá kapni: http://www.nethirlap.hu/forumengine.php?par=8&topic=671
-
guest
veterán
Hí!
Segítsen valaki rajtam! Van egy SONY DV 235 kamerám, tuner set-tel analóg és DV in-out lett, így majdnem SONY330-t tud. Próbálom a gépbe szívni és digitalizálni analóg kazettáimat amelyen PAL(SONY) és NTSC (CANON) felvételek, ehhez PYRO BASIC DV holmit vásároltam. A PAL-lal készült felvételek NLE-vel (illetve bármivel) szépen jönnek, az NTSC nem. Kerestem a megoldást, - ekkor már a programok egymás hegyén-hátán voltak rátöltve- és lőn csoda 29.97-tel UVS5-tel elindult. Másnap már nem. Érdekes módon, WIN98 új install után, ha a régi ADS DV-t rátöltöttem működött, ha a DV300-zal installáltam akkor nem. Gyanítom ez véletlen volt, mert azóta sem sikerült. Konfiguráció: PII 800, ABIT RAID-es alaplap, ASUS V7100 (vagy Geforce Ti, vagy S3), 0.5 GB RAM, 40 GB HDD. Felraktam már mindent, ami fellelhető. Szerintem a kamera PAL-ban adja ki a jelet, de benne marad a képben az NTSC jel, ettől a kodek elájul. De két esetben nem így történt, ekkor korrekten működött. Egzakt megoldás létezik-e?
Üdv:
Madár
Aktív témák
- ASUS 27' 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest