Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Senki?

-
dark2
tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Már eljutottam a feléig, érdekelne a többi pálya is, bugoktól függetlenül.

-
dark2
tag
Hát, nagyon nem tetszhetett az embereknek. A neten se találok mentést, de konzolparancsot se, hogy átléphessem a pályát.

-
dark2
tag
Nincs valakinek mentése a teljesből valahonnan a haunted city pálya (a 4. pálya) közepéről, végéről, esetleg az 5. kezdésénél? Egyszerűen nem tudom elérni, hogy rábökve a 4. pályára ne lépjen ki az asztalra not enough memory hibaüzenettel. (2x1GB ram, plusz 1-2GB lapozó mellett is kilép)
-
atesz1974
tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Ja és még valami, szerintem ez a: "rossz demót adtunk ki" szöveg egy baromság, vagy csak valami marketingfogás, lehet, hogy kiadtak azóta mégegyet amiben befoltoztak egy-két hibát..., de a teljes játékban annyi az elb@szás és összecsapottság, (és nem csak a bug-okra gondolok), hogy ezt kijavítani gyak. lehetetlen
-
atesz1974
tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Újabb sorstárs....., Én már legyalultam a gépemről ezt a szörnyeteg, bóvli produktumot, de látom Te még bírod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Összefoglalom mit tapasztaltam ezzel a tré, gány borzalommal kapcsolatban, amíg a második pálya közben le nem gyalultam....azóta azt mondják:kisimultak az arcvonásaim
- A pályák szerkezete: a teljes káosz, néha megmozdulni nem lehet, bár elérhetetlen helyekre is felszökdécselhetünk, ha le tudjuk nyomni másodpercenként legalább 20- szor a space-t, mindezt néha vaksötétben...
- Ez a grafika a megadott gépigény viszonylatában, több mint megmosolyogtató
- Az ellenfelek intelligenciája (van ilyen itt?
) abból áll, hogy ahol megjelennek, onnan megpróbálnak egyenes irányban felénk jönni, ha elakadnak valamiben akkor ugyanúgy lépdelnek az akadálynál, és jó esetben közben csúsznak oldalra, amíg nem szabadulnak ki- Ha már elfogyott az összes ( korábbi részekből már mind ismert) szörnyike egy helyen, akkor az útmutató nyíl b@szik mutatni valamit is, hadd cumizzunk a továbbjutás megtalálásával...ez a legrokonszenvesebb mozzanat szerintem

- Desszertként: rengeteg bug, a pályákról ki lehet sétálni, ilyenkor mindenféle szürkés textúra kínlódik a képernyőn...
- Fegyvert váltani minek...
, elég ha darálunk a pengével, aztán a fő boss-nál használunk esetleg valami mástKukára való alkotás, manapság a drága villanyt nem szabad ilyenre pazarolni, sem letöltés, sem "játékkal" eltöltött idő tekintetében!!!
-
birozoli7800
senior tag
Hát halljátok elkezdtem játszani a játékot.. Kb. 2 óra játék után mondhatom hogy rengeteg bug van benne. Pl.. Beszorulok mindenhova ahonnan egyáltalán nem tudok kimenni. Mentés közben kifagy a játék (nem csak nekem). Mentés betöltés után kilök valahova és csak zuhanok (a végén meghalok). 2. pályán járok elég furcsa "fa" romnál nagyjából megöltem mindenkit de semmit nem tudok csinálni.

Szval röviden ennyit a játékról..
(#18) wesker24: Azzal a csigalépcsővel én is tököltem egy ideig..

-
wesker24
senior tag
válasz
atesz1974
üzenetére
Ami kijött teljes verzió az is hibás én leszedtem a hivatalos jó demó verziót és az sokkal jobban tetszett mind a teljes verzió !!
Amugy éna katedrálisban egyáltalán nem akadtam el söt ki is vittem 24 perc alatt az egész pályát !!
Ha arra a pályarészre gondolsz ahol közepén lángcsóvák vannak és csak a pálya szélén bal vagy jobb oldalt lehet közlekedni akkor a pálya végén van egy koponya aminek a szájában van egy élet feltöltö na oda kell beugrani és mehetsz tovább !
Én a forditott csigalépcsövel tököltem le egy darabig mert állandoan leestem !
Én a régi verzióval a Chapter 2 végén akadtam el kiirtottam az összes szörnyet de már átnéztem az összes helyet de nem tom hogyan kell tovább menni ! Olyan helyen vltam ahol középen egy ágy van ilyen piros fügönnyök meg ajtók !
-
atesz1974
tag
Hát Gyerekek, Én türelmes ember vagyok...,
de amit ez a játék nyújt, attól egyre inkább megtaposnám a körülöttem levő dolgokat...., az első pályán már másodszor nem tudom merre menjek, van ez a bebordázott aljú f@szság terem, ahol tüzek is égnek alul,és szinte csak ugrálni lehet kb 20Hz a minimum amennyiszer a space-t meg kell nyomni, hogy felkapaszkodjak elérhetetlennek tűnő helyekre is, már az összes szörnyet kiírtottam, de megint nem találom a kijáratot kb.20 perc után...Mielőtt valaki megkérdezné...az első részt, és a BOOH-t végignyomtam, de össz-vissz nem szoptam annyit, mint ebben a játékban az első pályán.....

Szóval, ha valaki leírná, itt hogyan kell továbbjutni, akkor hálásan megköszönném, és adnák egy harmadik lehetőséget is ennek a borzalomnak!

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
A teljesben is benne maradt a bug, szintén 9.10-es Catalysttel.
-
-
Dark KillerX
addikt
Én is tapasztaltam pl.a vízesésnél(a demóban) grafikai bugokat,a víz helyett vmi. barna paca volt,pedig a legújabb Catalyst van fenn.Elég trágyának tűnik így a demó alapján.

-
Elvileg megjelent a jó demo. Játszott azzal már valaki?
-
mephi666
nagyúr
én is csodálkozok... a régi painkiller nagy kedvenc volt...

jó nóták sincsenek benne? nagyon szerettem a pk1-ben is, ahogy a tömegirtás közben harsogtak a nyenyereszólók és dübörgött a tökduda...
(a booh kieg is jó volt még, az overdose viszont nem tetszett... milyen már elnevezni egy játékkieget egy lóról? ennyi erővel lehetett volna sanyi is...) -
monzta
csendes tag
nemá. ekkora trágya lett?
este akarom kipróbálni. pár az alap játékot és a boh-t is imádtam, az overdose szerintem nem lett valami nagy szám. mondjuk az tényleg szégyen hogy a 2004-es szinvonalat hozzák újra egy kicsit polírozva. azért este darálok egyet. -
Dillon
tag
Elfogult vagy
Valahol hozza az első rész hangulatát, bár csak egy pálya után nyilatkozom. Tetszik a gótikus kivitelezés az elején, de nekem inkább a bugokkal van bajom (screenshot-ot majd tolok fel a grafikai bugokról). Sajnos a zene is néha meg-megugrik nálam, esetenként a "harci zene" nem csendül fel halál után, ha rámront pár mob, csak a sejtelmes lágy izébizé megy tovább. Összefércelt, de ha egy (vagy két) patch-el orvosolják, akkor egész élvezhető egy PK fannak. -
atesz1974
tag
Próbáltam népszerűsíteni a játékot, de közben tovább játszottam vele, és alapjaiban kezd megváltozni a véleményem:
-Iszonyúan elb@szott, csak a a játékos szivatására kitalált pályák, avagy ugrálj szinte töksötétben, aztán ha nem fingatnak ki a szörnyek, akkor, a végén még plusz 15 perc alatt találd meg a kijáratot...

- Szerintem direkt figyelik, hogy hány letöltés volt a Steam-en, és röhögnek a készítők a markukba, én nem onnan szereztem be, de már a villany árát is kezdem sajnálni, amit a gépem fogyasztott, amíg letöltöttem ezt a fércmunkát.
Mindenkinek csak saját felelősségére ajánlom kipróbálni, pénzt nem szabad érte adni, aki ilyen trágyahalmazért pénzt kér, az nagyobb rabló, mint aki ingyen letölti ezt a nulla alkotást!

-
atesz1974
tag
Összeszedtem egy kis kedvcsinálót:
Mint eddig minden Painkiller -ben, a Resurrection -ben is a Purgatóriumba kerülve, Menny és Pokol között rekedve kell bemutatkoznunk az ottaniaknak. A kérdés csak az, hogy ezúttal hogy kerülünk oda?
Hősünk most Wild Bill Sherman, az épp küldetésen lévő CIA ügynök. Miután a likvidálni kívánt gazfickó kocsijának gyújtására kapcsolta a bombát hirtelen észrevesz egy közeledő iskolabuszt. Ebben a pillanatban a célpont is megérkezik a gorilláival, akik azzal a lendülettel beszállnak a járműbe és elfordítják benne a kulcsot. Bill barátunk ekkor hiába rohan oda gyorsan, hogy mindezt megakadályozza, az autó, a busz, és Bill maga is a levegőbe repül. És, hogy lelkén ártatlan áldozatok vére is szárad, hősünknek bizonyítania kell, hogy ő mégis inkább a Paradicsomra érett.A megjelenítésért az eredeti PAIN Engine továbbfejlesztett változata felel ami a képek alapján sajnos nem tűnik annyira lehengerlőnek, igaz olyan fícsörök is megjelennek, mint a motion blur vagy a dynamic lighting.
Minimális gépigény:
CPU: 2.4GHZ+ (per core)
RAM: 2GB or better
VGA: Radeon 3800 / Geforce 7800 or better
DX: DirectX® 9.0c (included)
HDD: 6GBAz adatlapomon levő konfiggal röccenés nélkül fut max grafikán 1600x1200-ban.
Szóval, hajrá Painkiller rajongók, akiknek az első részek bejöttek, most sem fognakl csalódni, mivel nem sok a változás.
Akik csúcsgrafikát várnak, ill. "csak egy hent" előítélettel állnak hozzá, na Nekik nem ajánlom!
-
atesz1974
tag
-
atesz1974
tag
Felraktam a teljes verziót, tényleg nem sok változás van az előző részekhez képest.
Kicsit változtattak a fényeffekteken, és a vízfelületen..., eddig csak ennyit sikerült kideríteni mivel gyakorlatilag a legelején elakadtam, az első checkpoint után nem tudom merre kellene menni, a nyíl nem mutat semmit, csak bolyongok ebben a kör alakú katedrálisban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Google Pixel topik
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) abból áll, hogy ahol megjelennek, onnan megpróbálnak egyenes irányban felénk jönni, ha elakadnak valamiben akkor ugyanúgy lépdelnek az akadálynál, és jó esetben közben csúsznak oldalra, amíg nem szabadulnak ki

(a booh kieg is jó volt még, az overdose viszont nem tetszett... milyen már elnevezni egy játékkieget egy lóról? ennyi erővel lehetett volna sanyi is...)
este akarom kipróbálni. pár az alap játékot és a boh-t is imádtam, az overdose szerintem nem lett valami nagy szám. mondjuk az tényleg szégyen hogy a 2004-es szinvonalat hozzák újra egy kicsit polírozva. azért este darálok egyet.