Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz petir #3558 üzenetére

Ha az 5ghz wifi-t dél afrikára állítod Owrt alatt akkor stabil lesz, mert ott a 100-as és környéke csatornákon nincs DFS, és a 100 és afeletti csatornákon általában jóval kevesebb router van. Ha magyar régióra állítod az 5ghz-t akkor szívni fogsz a DFS-el, állandóan el fog menni az 5ghz ha DFS csatornára állítod. Wifi valamivel lassabb mint a padavanon. Vezetékes sebesség ha a sw és hw flow offload be van kapcsolva a tűzfal beállításoknál akkor padavan szintű, 800-900mbit. Viszont nagyon vigyázni kell mit csinálsz Owrt alatt, mert az előbb majdnem sikerült letégláznom az AC57U-t. El akartam távolítani a felesleges csomagokat mert kevés volt a belső tárhely, erre kerestem javaslatokat a google-ban. Valami idióta javaslatát beírtam, :DDD hát el szállt a luci, utána kapcsoltam hogy nem szabad rebootolni a routert nehogy nagyobb károk legyenek, csak recovery módban. Ezt tettem, asus fw restoration tool-ba betallóztam a timofeev féle padavan-t, de elsőre 53%-nál elkadt a feltöltés, azt hittem sikerült téglázni, de szerencsére másodjára sikerült a feltöltés és újraindult immár padavannal. Amíg használtam(kb 2-3 nap uptime) a 22.03-as Owrt-t addig stabil volt, ha gondolod tégy vele egy próbát.

Új hozzászólás Aktív témák