Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki használja amire akarja, vagy nem használja és kész. Erőforrást nem foglal, zavarni nem zavar, csak az általam korábban használt Tomato-ban volt, és én használtam is, így önös érdekből beletettem ebbe is, hátha majd itt is belakom. A cifs mappák alá egyébként más eszköz - pl. NAS - megosztását szokás felvenni. (common internet file system)
Hát ilyen teszteket nem végeztem padavan alatt, elvileg ugye natív támogatása a Linux-os fs-eknek van, szóval ext4-nek kellene lenni a leggyorsabbnak, főleg megfelelő mount opciókkal. De nem gondolom lassúnak az NTFS-t se, extfat-ot meg nem próbáltam még a routeren csak pendrive-al, az meg ugye eleve lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest