Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki használja amire akarja, vagy nem használja és kész. Erőforrást nem foglal, zavarni nem zavar, csak az általam korábban használt Tomato-ban volt, és én használtam is, így önös érdekből beletettem ebbe is, hátha majd itt is belakom. A cifs mappák alá egyébként más eszköz - pl. NAS - megosztását szokás felvenni. (common internet file system)
Hát ilyen teszteket nem végeztem padavan alatt, elvileg ugye natív támogatása a Linux-os fs-eknek van, szóval ext4-nek kellene lenni a leggyorsabbnak, főleg megfelelő mount opciókkal. De nem gondolom lassúnak az NTFS-t se, extfat-ot meg nem próbáltam még a routeren csak pendrive-al, az meg ugye eleve lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung A17 mobiltelefon
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest