- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Ha ezt érted netwatcher alatt, akkor sajnos ez sem találja meg, meg a fő router kliensek oldalán sem listázódik az AP, de érdekes mód működik netet ad, csak mint webszerver(kezelőfelület) nincs jelen a hálózatban. Lehet ez valami hiba, amit sztyepán vagy szergej rakott bele anno. Midegy úgyis csak kísérletképp próbáltam ki. MikroTik tud olyat ha jól tudom hogy mac cím alapján lehet erléni az eszközöket a WinBox-al, padavanban gyanítom ilyen nem lesz(meg PadaBox sem)

Munkahelyi vezetékes hálót akartam az üzemben wifin megosztani, de egyszerűen nem tudott felkapcsolódni az AP módba állított router az üzemi hálózatra, csak lassan villogott az internet led, és a wifire nem lehetett kapcsolódni.(otthoni hálózaton működött az AP mód) Mac szűrés vagy egyéb védelem lehet a hálózaton. Akkor marad az hogy továbbra is a telómról osztom a netet a munkatársaknak, akiknek telekom mobilnetjük van nagyon rossz a térerejük és aligy megy a netjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs