Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam normálisan néz ki:

Igaz én mint írtam korábban, prometheus nélkül fordítottam le. Ez úgy néz ki hogy leklónoztam gittel a mahtab repót, (git clone https://gitlab.com/mahtabctg/padavan-ng) lesz egy padavan-ng mappa. Belépsz a toolchain mappába és lefuttatod a ./build_toolchain.sh -t (ha minden függőség fenn van le buildeli a toolchaint, nálam W11-es WSL alatt kb 34 perc alatt megvolt). Átlépsz a trunk mappába cd ../trunk , itt tetszőleges editorral szerkeszted a .config fájlt, aminek az eleje Mi-R3G-nél így néz ki:
Ezután a szokásos módon kikommentezed # azokat az opciókat amik nem kellenek, alapból szinte minden be van jelölve, így érdemes gyomlálni.
Majd futtatod a ./build_firmware.sh -t, és ha kész akkor az images könyvtárban lesz a kész fw, de írja is a folyamat végén hova tette pontosan a trx-et, kimásolod magadnak biztonságos helyre. Ha új fw-t akarsz buildelni akkor ./clear_tree.sh -t futatod majd ismét szerkeszted a .config fájlt, és értelemszerűen ha kell megváltoztatod a gyártót router típusát, egyéb paramétereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest