Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz Intruder2k5 #3138 üzenetére

Nálam normálisan néz ki:

Igaz én mint írtam korábban, prometheus nélkül fordítottam le. Ez úgy néz ki hogy leklónoztam gittel a mahtab repót, (git clone https://gitlab.com/mahtabctg/padavan-ng) lesz egy padavan-ng mappa. Belépsz a toolchain mappába és lefuttatod a ./build_toolchain.sh -t (ha minden függőség fenn van le buildeli a toolchaint, nálam W11-es WSL alatt kb 34 perc alatt megvolt). Átlépsz a trunk mappába cd ../trunk , itt tetszőleges editorral szerkeszted a .config fájlt, aminek az eleje Mi-R3G-nél így néz ki:

Ezután a szokásos módon kikommentezed # azokat az opciókat amik nem kellenek, alapból szinte minden be van jelölve, így érdemes gyomlálni.
    Majd futtatod a ./build_firmware.sh -t, és ha kész akkor az images könyvtárban lesz a kész fw, de írja is a folyamat végén hova tette pontosan a trx-et, kimásolod magadnak biztonságos helyre. Ha új fw-t akarsz buildelni akkor ./clear_tree.sh -t futatod majd ismét szerkeszted a .config fájlt, és értelemszerűen ha kell megváltoztatod a gyártót router típusát, egyéb paramétereket.

Új hozzászólás Aktív témák