- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
trance89
üzenetére
Tényleg szinte ugyanaz, de - ahogy írtad - pl. 5 gigán 80Mhz helyett 160Mhz sávszéllel is tud adni, amiről az R3G csak álmodik. Jelenleg a helyzet az, hogy sikerült végre beüzemelnem, de nem volt eccerű. Pedig az előző AC2100 okosítása simaliba volt. Viszont a firmware amit csináltál elképesztően nagy segítség, és az már csak "hab a tortán", hogy a teljes siker érdekében a harmadik sört is meg kellett innom!
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.
Azért ez így jóval olcsóbb, mint egy Ubiquiti Unifi rencer, főleg, amíg a wifi generációváltás (ax szabvány, wifi6, wifi6e 6Ghz stb.) le nem tisztul és elérhető árúvá nem válik. Egyébként csak egy plusz infó, hogy az R3G "csak" 64 fixen kiosztott IP címet tud kezelni, ebbe a korlátozásba tegnap futottam bele. Köszönöm a segítséget srácok! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 1996. április 14.
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.