-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Intruder2k5Óh, nem is vettem észre, hogy ez más. Létezik olyan router, ami Wifin nagyobb sebességet tud, mint kábelen?
#2905StarchmNem, olyat én sem szeretnék. Mindkettőre gondoltam. Lefedettség, és sebesség is.#2907trance89Ősintén szólva, Asus routereim voltak eddig szinte mindig. Szeretem őket, szóval ha volna Asusból is ajánlat, annak jobban örülnék.
Elnézést, sztornó minden. Kapulanos internet van, ott meg szarakodni kell, hogy dmz-be helyezzenek. Ezt inkáb kihagyom. Marad a gyári szoftveres router, azt viszont folytatom a megfelelő topicban. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest