Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Intruder2k5Óh, nem is vettem észre, hogy ez más. Létezik olyan router, ami Wifin nagyobb sebességet tud, mint kábelen?
#2905StarchmNem, olyat én sem szeretnék. Mindkettőre gondoltam. Lefedettség, és sebesség is.#2907trance89Ősintén szólva, Asus routereim voltak eddig szinte mindig. Szeretem őket, szóval ha volna Asusból is ajánlat, annak jobban örülnék.
Elnézést, sztornó minden. Kapulanos internet van, ott meg szarakodni kell, hogy dmz-be helyezzenek. Ezt inkáb kihagyom. Marad a gyári szoftveres router, azt viszont folytatom a megfelelő topicban. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest