Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaboba2

tag

válasz bedo666 #364 üzenetére

Nos, azt előre leszögezem, hogy én nem vagyok egy nagy pc guru, szóval lehet, hogy hülyeségeket is írok, azért bocsi :) Tehát egyrészt szerintem az 1080p-s videókat is elviszi a gép, legalábbis amit én próbáltam azokat simán vitte, meg amúgy azért tudtommal a videókártya (is) felel, nem csak a proci. Na de amúgy én nem azért és azt írtam, hogy az a gondom, hogy nem tudja lejátszani a 1080p-s videókat, hanem azt kérdeztem, hogy a hdmi kimeneten keresztül ki lehet e küldeni 1080p-s hd jelet, vagy pedig csak 720p-set. Mert ugye nyilván nem a semmiért van a hdmi, na meg (full)hd tv-re kötve a minőség leírhatatlan. Tehát az a lényeg, hogy hozzákötöttem a laptopot hdmi-n keresztül egy samsung full hd tvre, és a laptopon azt jelezte, hogy 720p-s hd felbontást tud küldeni a tv számára. És ezt akartam megtudni, tehát hogy azért 720p-t írt ki, mert egyszerűen ez egy olyan hdmi kimenet, ami hd ready-t tud, vagy pedig tudni kivinni full hd jelet is csak ahhoz kellene valami szoftveres buherálás... hát remélem hogy érthetően le tudtam írni amit akartam :)

üdv!

Új hozzászólás Aktív témák