Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- VR topik
- 3DMark2001 eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboba2
tag
Nos, azt előre leszögezem, hogy én nem vagyok egy nagy pc guru, szóval lehet, hogy hülyeségeket is írok, azért bocsi
Tehát egyrészt szerintem az 1080p-s videókat is elviszi a gép, legalábbis amit én próbáltam azokat simán vitte, meg amúgy azért tudtommal a videókártya (is) felel, nem csak a proci. Na de amúgy én nem azért és azt írtam, hogy az a gondom, hogy nem tudja lejátszani a 1080p-s videókat, hanem azt kérdeztem, hogy a hdmi kimeneten keresztül ki lehet e küldeni 1080p-s hd jelet, vagy pedig csak 720p-set. Mert ugye nyilván nem a semmiért van a hdmi, na meg (full)hd tv-re kötve a minőség leírhatatlan. Tehát az a lényeg, hogy hozzákötöttem a laptopot hdmi-n keresztül egy samsung full hd tvre, és a laptopon azt jelezte, hogy 720p-s hd felbontást tud küldeni a tv számára. És ezt akartam megtudni, tehát hogy azért 720p-t írt ki, mert egyszerűen ez egy olyan hdmi kimenet, ami hd ready-t tud, vagy pedig tudni kivinni full hd jelet is csak ahhoz kellene valami szoftveres buherálás... hát remélem hogy érthetően le tudtam írni amit akartam 
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép OFF
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP Victus 16 Gamer Ryzen 5 (Zen4) 32GB RAM! RTX 4050 Garancia: 2027-ig!
- Dell Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát egyrészt szerintem az 1080p-s videókat is elviszi a gép, legalábbis amit én próbáltam azokat simán vitte, meg amúgy azért tudtommal a videókártya (is) felel, nem csak a proci. Na de amúgy én nem azért és azt írtam, hogy az a gondom, hogy nem tudja lejátszani a 1080p-s videókat, hanem azt kérdeztem, hogy a hdmi kimeneten keresztül ki lehet e küldeni 1080p-s hd jelet, vagy pedig csak 720p-set. Mert ugye nyilván nem a semmiért van a hdmi, na meg (full)hd tv-re kötve a minőség leírhatatlan. Tehát az a lényeg, hogy hozzákötöttem a laptopot hdmi-n keresztül egy samsung full hd tvre, és a laptopon azt jelezte, hogy 720p-s hd felbontást tud küldeni a tv számára. És ezt akartam megtudni, tehát hogy azért 720p-t írt ki, mert egyszerűen ez egy olyan hdmi kimenet, ami hd ready-t tud, vagy pedig tudni kivinni full hd jelet is csak ahhoz kellene valami szoftveres buherálás... hát remélem hogy érthetően le tudtam írni amit akartam