- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdtwrd
tag
válasz
dodopek #2227 üzenetére
Wifi driver-rel előfordult, hogy a víruskereső akadályozta a rendszermódosításokat.
Próbáld kikapcsolni, végső esetben eltávolítani, majd a sikeres driver installálás után újratelepíteni.De az is lehet, hogy nem a megfelelő driver-t próbálod telepíteni.
Mi a laptop pontos modellszáma? (alján matricán)
Valamint az Eszközkezelőben az ismeretlen eszköz Hardverazonosítója? (duplaklikk > Részletek >Hardverazonosító, valami ilyesmi: VEN_1234&DEV_1234) -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Adott egy PB dot S gép, 7 x86 rendszerrel.
Az újratelepítés után (nem tudom miikor, és hogy csinálták) nem lett feltelepítve a card reader drivere.
Most próbáltam telepíteni, de nem sikerül. Van valamiismert ok, amiért eldobhatja a telepített drivert? Sem a chipset, sem a card reader drivere nem működik.Látszólag végigfut a telepítés, újraindul, de nem tünik el a sárga kérdőjel az eszközkezelőből, és illesztőprogram frissítése sem használ...Van valami ötletetek?
Köszi! -
Graffman
csendes tag
Sziasztok!
2010-ben vettem egy PB EasyNote F4081-es típusú laptopot, de azóta már felmondta a szolgálatot.
Most jutott eszembe újra, hogy netezésre jó lenne a családnak. Az alaplapon halt meg a GPU chip és nem lehet javítani, szóval kéne egy másik alaplap (használt vagy új). A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom kideríteni milyen típusú alaplap kell hozzá és hogy honnan tudom beszerezni.
A válaszokat előre is köszönöm! -
wdtwrd
tag
válasz
Kvelstadt #2224 üzenetére
Eszközkezelőből nézd ki a Hardverazonosítót: mondjuk Futtatásba: devmgmt.msc > duplaklikk a wifi eszközön (ha nincs vezetéknélküli- vagy ismeretlen hálózati eszköz, akkor vagy nincs is benne, vagy be kell kapcsolni) > Részletek fül > Tulajdonságnál Hardverazonosítót válaszd és alul kiír ilyesmit: VEN_1234&DEV_1234. Írd be ide, de rá is kereshetsz a neten.
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,mégpedig egy ismerősöm laptopjára (Packard bell Lj75,core i5 CPU,4GbDDR3) a billentyűzetre ráfolyt egy kevés tea cukor nélkül,majd pukkant egyet a gép,és onnantól se kép se hang!
Szétszedtem darabjaira,az alaplapon semmi égés nem látszik sehol,a tápját kimértem leadja a 19V-ot is,de mégsem lehet bekapcsolni,lehet valahol az alaplapon egy biztosíték esetleg vagy a Power mosfetek szálltak el?
Valakinek ötlete? -
wdtwrd
tag
válasz
barkzso #2218 üzenetére
Amit ilyenkor szoktam elsőnek próbálni: töltőből kihúzom, akkut kiveszem, bekapcsológombot ~30mp-ig nyomom, majd töltőt visszadugom (akkut később) és bekapcsolom.
Másik töltővel vagy másik memóriával lehet még próbálkozni, aztán az alaplap javítása jelenthet még megoldást. Ezt fusd át:BGA hiba -
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Újraraktam egy Packard bell easynote B3312 laptop-ot de a driverekkel bajban vagyok.
A hivatalos oldalon nem találja már listába ezt a típust, (gondolom mert ezer éves laptop) Egyéb linkeken meg csak ilyen driverupgrade scan progikat dob amikkel nem sokra megyek mert driverek nélkül még nincs net rajta.
Szóval valami link vagy hasonló jól jönne. -
barkzso
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyám EasyNote TK notija egyik reggel bekapcsoló gomb megnyomása után nem indult. Röviden normális sebességgel hanggal felpörög a ventillátor, majd leáll és csend. A bekapcsoló kék led világít, egy másik aminél egy világító izzó jel van szintén, és a töltésé is világít. Ennyit csinál és ebben az állapotban marad. A kijelző még csak fel sem villan, teljesen sötét mindvégig.
Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
-
wdtwrd
tag
válasz
ngabor2 #2214 üzenetére
Az első az AMD USB3.0 Host Controller, a második, meg ahogy írtad, SMBus Controller.
Innét töltsd le fentiekhez, a Win7 64biteset:
DriverPack Solution (nálam a lista elején)
vagy
DriverScape (nálam a lista végén)Telepítés:
Letöltöd, NEM FUTTATOD(!), hanem kicsomagolod, majd az Eszközkezelőt indítva mindegyik eszközön külön-külön jobbgomb > Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogram keresése a számítógépen > betallózod a kicsomagolt mappát és végigkeresi, majd egyből telepíti, ha talált benne kompatibiliset.Ha nem jött be, írj!
-
gyorgy1961
csendes tag
Rendelkezem egy Packard Bell 15.6" laptoppal,hütöpadot vásárolnék,tudna valaki segiteni.ami csendes is.köszönöm előre.
-
ngabor2
nagyúr
Van egy Easynote le69kb laptop, aminek driver gondjai vannak. Pontosabban 2 eszközt nem ismer fel, nem találtam hozzá sehol drivert. Win 7 64 bit van rajta, a gyártó oldaláról nem sikerült értelmes drivert leszedni.
A 2 eszköz hw azonosítói:
PCI\VEN_1022&DEV_7814&SUBSYS_07821025
PCI\VEN_1022&DEV_780B&SUBSYS_07821025Az egyik ismeretlen eszköz, a másik pedig SM-busz vezérlő.
A szokásos keresési eljárás, ami a többinél bejött:
- google az azonosítóra, ami kiadta, hogy mi is az adott eszköz pontos neve
- google a pontos eszköz nevére + driver windows 7Egy lengyel fórumra is rábukkantam, ahol elég sok segítséget találtam, de erre a kettőre ez se talált gyógyszert.
Tudnátok segíteni?
-
teleahocipöm
senior tag
Boldog új Évet!
Na megcsináltam amit már '14 márciusában terveztem, de sorozatos hw-hibák, zsanértörések miatt elmaradt.
Az öreg a Packard Bell Easy Bote MZ35 notebookban kicseréltem a zsanértartó alu lemezt, a Celeron M410 helyére egy Intel T 2450 került (eBay-Kína).
A youtubon (kis képernyőn) full HD filmet néztem rajta a proci használat 29-42 %-között mozog, RAM ( állítólag 1GB, de a rendszer 894 MB lát) használat 57-60 % között. A film nem szaggat, nekem folyamatosnak tűnik.
Amit még meg kellene tenni:
+1GB RAM, (megrendelve) hogy 2GB-legyen, de valószínűleg jobb párban venni és a régit "kidobni" belőle és egy BIOS frissítés sem ártana, de annak már nem merek neki állni. -
Gigabyga
aktív tag
Szia!
Esetleg nézd meg oldalamat. Tatabányán ezzel foglalkozunk elég jó árban (alanyi adómentesen)
[http://www.laptopszerviztatabanya.hu]
[http://www.laptopszerviztatabanya.clx.hu]
Átvevő pontjaink az aláírásomban szerepelnek. Kontaktokat Pü-ben tudok adni.
2000Ft ból megjárod oda-vissza futárral plusz javítási ktg.Hibajelenség több részegység meghibásodására utal lehet (bios,memória,DH,ÉH,ha van benne dedikált videó chip..
.A legtöbb helyen egyből rávágják 'Alalap csere'... DE! nincs új alaplap. Refurbished van ami egy még működő gépből lett kiszedve nem tudod mennyit ment vagy hogy használták 30-50k között..
Bármelyik chip cseréjével nálunk megúszod futárral mindennel együtt max.30K-ból 6hónap garanciával és nem 6ónapig megy egy új ic.Mindenképp nézesd meg egy megbízható helyen ha nem akarod elküldeni hozzánk mert esetleg messze vagyunk akkor tudok ajánlani az ország területén megbízható szervizt.
-
xschx
csendes tag
Sziasztok!
Egy packard bell f4081-el rendelkezek. Ma elkezdte azt csinálni, hogy mikor bekapcsolom, felpörög a proci hűtő ahogy szokott majd megáll! Se kép, se hang. Nem kapcsol ki csak világít a bekapcs gomb. Újra pasztáztam a procit hogy hátha túl melegszik hirtelen, de nem segített! Van valami ötletetek?
Köszi
-
edit86
csendes tag
Sziasztok egy olyan problémával fordulnék hozzátok hogy a barátnőmnek van egy pakard bell laptopja és eddig wifivl netwzwtt otthon viszont pár napja megtalálja ugyan a jelet ki is írja hogy tp link de azt írja hogy nem sikerült csatlakozni a hálózathoz , viszont telefonnal minden probléma nélkül tud csatlakozni , sőt a noti is másnál csatlakozik is a wifi hálozathoz csak otthon nem ,szerintetek ???
sos -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Látom annyira nem pörög a topik,de felteszem a kérdésemet:
Van egy PB EasyNote TE11HC-m.ritkán használom az ukkut,de fél évente előveszem néhány töltési.merítési ciklusra (feltöltve rakom el),de most olyat produkál,hogy ha feltöltve elkezdem használni,akkor mutat 1ó57p hátralévő időt.Kis idő múlva 2ó23p,még később 3ó 47p... Több ciklust megcsináltam már.
Az akku kibírja most is az 5 órás használatot,de ez a visszajelzési anomália zavar
Win 7 x64 Ötletek? -
gerner1
nagyúr
salaud
Továbbra is fenn tartom, amit korábban jeleztem. Ez ellentmondásos. Ha Te valóban kicserélted a CPU-t, és azzal a noti elindúlt, be is töltött valmi oprendszert, akkor az a BIOS bizony támogatja azt a CPU-t is. Mert BIOS támogatottság nélkül, eddig a pontig sem jutna el.
Avagy, Te magad fogalmaztad meg pontatlanul, és nem random fagyás van, hanem következetesen egyazon pontnál masszív kifagyás, még bárminek a bootolása előtt.De, tegyük fel, hogy önmagában a BIOS valóban nem megfelelően támogatja ezt a CPU-t.... Akkor nincs más, mint a NET-en valami külföldi oldalt látogató usertől kérni BIOS-t, akinek a gépe gyárilag i3-as volt, és azt feltenni.
Az nyalvánvaló, hogy a support nem fog érdemi segítséget nyújtani, mert nekik ez nem érdekük. Nekik az az az érdek, hogy legyen az ilyen "ösztönzés" arra, hogy vegyen az ember jobban felszert típúst. persze drágábban, amelyen a hasznuk is magasabb.
Emlékszem, anno engem is leráztak, hogy TJ75-be nem lehet i7-est rakni, aztán mit ad az ég, mégiscsak működik vele....
-
gerner1
nagyúr
salaud
Ez az én olvasatomban ellentmondásos.... Fentebb azt írtad, hogy random időközönként kikapcsol vele. Ez, akárhogy is nézem azt jelenti, hogy a CPU-val a BIOS működik, betölt valamiféle oprendszert, csak nem stabil a működés.
Tehát, a CPU támogatott, hisz működik vele nálad is, és Te magad is írtad, hogy tudsz ilyen CPU -val szerelt változatról...Így negyedjére jobban végig gondolva, szerintem nem is BIOS problémád lesz/van....
-
salaud
aktív tag
Üdv!
Barátnőm Packard Bell EasyNote EN TV44 HC (F6244-HC-840HG) Laptopjában cseréltem processzort.
Egy Pentium B980 helyére ment egy I3 3110M, de a laptop random időközönként kikapcsol vele. Teljesen mindegy, terhelve van-e, vagy nincs, hőfok elvileg jó, nem megy 60 fok fölé max terhelésen sem, ráadásul ezt a szériát szerelték ezzel a processzorral. Ráadásul a két cpu max TDP-je is azonos, 35W. Próbáltam biost frissíteni, a Packard Bell oldaláról, szériaszámra keresve dobta ki ezeket:Mivel nem windows8 fut gépen, nem UEFI kell, hanem bios, így a 2.17-et próbáltam feltenni, amire közölte, hogy a bios 1.x verziójú, amit nem lehet V2.x verzióra frissíteni, keressek V1.x verziójú biost. Kérdés: honnan szerezhetnék frissebb biost, amivel esetleg mehet az i3 ebben a laptopban, vagy nem fog? Ügyfélszolgálatot felhívtam, egy hölggyel beszéltem, nem vagyok hímsoviniszta, de ő kijelentette, hogy ezen a laptopon nem lehet biost frissíteni. Írtam az ügyfélszolgálat email címére is, kíváncsi leszek...
-
-
INMOTEP
őstag
Továbbá még 1 kérdés ,mivel 3 GB ram van benne Windows 7 32 vagy 64 bit-et érdemes felrakni rá ?
-
INMOTEP
őstag
Üdvözletem ,a mai nap sikerült igen jó áron vásárolnom egy packard bell Easynote tm85 ös gépet jó állapotban .Mire érdemes figyelni ennél a típusnál ? Valahol olvastam így utólag hogy a déli vagy az északi híddal akadnak problémák ennél a típusnál ? .Ha van ilyen hiba hogy szokott ez előjönni ? Core i5 ,3 gb DDR3 ,Ati radeon 5470 es videókártya, 500 GB Hdd stb
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni húgom gépét újra tettem, de nem találok hozzá Drivereket !! Win7 x64 , Packard Bell EasyNote TK87, GT520M -s . Köszönöm a segítségeteket.
A Segítséget előre is köszönöm szépen!!
-
siki007
csendes tag
Sziasztok, rég nem jártam erre, de most újra segítségetekre szorulok.Van egy PB tk81-es laposom, 4gb ram 2x 2.3ghz amd. Tegnap driverek telepítése közben aida szerint 93-95 fokos volt a proci... a ventilátor mégsem tekert gyorsabban. Azzal is tisztában vagyok, hogy a 95 fok nagyon abnormális és az hogy a ventilátor fordulatszám szabályzása nem megy az sem hinném hogy normális. Járt már valaki így? Mit tehetnék ezek ellen?
előre köszönöm segítségeteket! -
wdtwrd
tag
válasz
Maris 84 #2189 üzenetére
Nekem még nem volt gond a PB laptoppal, de ilyesmikkel el is vennék a kedvemet, hogy legközelebb PB-t vegyek.
Ha tényleg nem gyári a töltő akkor valahol-valaki sáros: vagy a boltból, vagy a szervízből.
Most nem emlékszem, de megnézem majd laptop papírdobozán, hátha ott a töltőnek is feltüntetik a vonalkódját amivel csomagolták. Ha így van akkor az alapján reklamálhatnál, hogy pedig a dobozban ez volt.Vagy a szervíz meg kell hogy adja a töltő valamilyen azonosítóját, mivel biztosan rögzítették melyik laptophoz melyik töltőt csomagolták és ez alapján mondják, hogy nem az adatbázisukban szereplő azonosító van az általad küldött töltőn.
Nem teljesen ide tartozik, de ismerősnek a gyárilag fóliázott Tenda routeréből hiányoztak az antennák. Már többbet is használunk a környéken és nem volt eddig gond. Idáig...csak 1-2 ezres tétel, de akkor is.
-
Maris 84
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vannak valakinek az Acer szervízzel rossz tapasztalatai? A problémám az hogy beküldtem az easynote te típusú packard bellem, mert fél év használat után nem vette a töltést. Megállapították, hogy nem gyári töltővel használtam, ez okozta a hibát, ezért a javításért fizessek neki közel 15 ezer forintot. Nos én pedig semmilyen más töltővel nem használtam, csak azzal amit kaptam hozzá a boltban. Erről azt állítják nem gyári. Létezik hogy a bolt ahol vettem nem gyári töltőt adott hozzá? Original csomagolásban volt! Rákerestem a google-ba, és a töltő amit adtak hozzá tök úgy néz ki mint a képeken a gyári töltő. De persze tévedhetek is. Mondtam küldjék vissza javítás nélkül (így utólag nézve már kár volt, így is úgy is meg kell csináltatnom), és küldjenek hivatalos szervízvéleményt a hibáról, amivel mehetek vissza a boltba reklamálni. Ahol persze valószínű hogy le fogják tagadni hogy ők nem gyári töltővel adták. Ki tudja ezek azt a töltőt küldik-e vissza nekem amit én küldtem el? Én már mindent kinézek mindenkiből......
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Packard Bell TJ61eshez kellene nekem az alsó műanyag. Tudtok ilyesmit hol lehetne venni?
-
wdtwrd
tag
Az ilyenfajta foglalatú processzorokat az alaplapra forrasztják, de az előbb írták, hogy vannak cégek akik vállalják chip-ek újraforrasztását, gondolom nem kell az ország másik felére átmenni, biztosan van közelebb.
Itt van a processzorcsalád, lehet keresgélni:
http://www.cpu-world.com/CPUs/Bobcat/index.html
Talán az E2-2000-es lehet a csúcs, de az is kb. 20-25%-kal lenne gyorsabb, és minden költséget beleszámolva inkább eladnám olcsóbban a jelenlegit és a várható költséget megfejelve 20-30ezerrel, gyorsabb és garanciális gépet kapsz. -
Gablex
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Packard Bell EasyNote te11bz
laptop, amd dual-core e1-1200 tipusú processzorral. Lehetne komolyabb procit beletenni, ha igen milyet lehetne? BGA413 a foglalat. -
gistvan92
csendes tag
Problem Solved.
Tróger kiszolgálás és ügyfélhez való hozzáállás mellett is 13k-ért a vidikártya chipjét reballozták, "rézlapot helyeztek alá", és elvileg kitakarították (,amit kétlek, mert ugyanúgy 60 fok alapjáraton a gép.. szóval ez rám vár). Ha bírjátok a pökhendiséget, a nemtörődömséget, és a kibaszott magas lóról való beszédet, ajánlom hasonló problémákra a 3MérnökTerminál Kft.-t Nyíregyházán. -
gistvan92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen alaplap van a következő termékben:
Packard Bell Easy Note F4081-SB-335HGBarántőm gépében ment tönkre az alaplap egyik napról a másikra.
A gépből az aksit kivettem, bedugtam a tápkábelt, benyomom a bekapcs gombot, beindul, de nem pittyeg, nem zúg, képet abszolút nem ad(még háttérvilágítással feketét sem), ram-ért sem kiabál ha kiveszem belőle, csak egy alap üzemi-zajjal operál, merevlemezt nem tekeri, szóval valószínűleg az alaplap halt meg, nem a proci.Egy picit az elején felpörög a procihűtő, és csekkolja a dvd írot, de ennyi.
Ha tudnátok bármilyen építő/segítő kommenttel támogatni, megköszönném.
Üdv.: István
-
gerner1
nagyúr
válasz
logitech25 #2176 üzenetére
logitech25
A driverspace -es linket most próbáltam meg, szépen sorban, csak a 32bit -es változatokat, és gond nélkül jönnek le. Semmiféle drivertoolkit nem akarja magát telepíteni...
Nem teljesen tiszta, hogy nálad miért lehet másképp...
A #2175 -ös hsz-ban megadott link pedig nem is neked lett címezve, így érthető, hogy nem is találtad a sajátod....
-
logitech25
tag
válasz
logitech25 #2176 üzenetére
ezen a linken nincs az én típusom
ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
logitech25 #2173 üzenetére
logitech25
Talán itt, valamelyik ezek közül, megfellelő lehet :
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Packard%20Bell&m=Cuba%20MS-7301&id=36764&l=en
http://www.driverscape.com/manufacturers/packard+bell/laptops-desktops/cuba-ms-7301/3747
-
logitech25
tag
Sziasztok!
nem találtam h hova írjak,de hátha itt választ kapok a rég bajlódó problémámra!
Asztali pcm van mikor betölt Packard bell logó jelenik meg!Alaplap típus
Ms 7301 rev 1.0ehhez kellene nekem driver
chipset
audionagyon fontos lenne mert minden indításnál keresi a drivert aggasztó egy probléma légyszí segítsetek!
köszönöm!
-
Petyyyyy
addikt
Üdv lányok, srácok!
Szeretném segítségetek kérni, mivel fogalmam sincs hogy megy a BIOS frissítés ezen notiknál. Konkrétan egy EasyNote LM 85-ről volna szó.
-
Pocee
senior tag
válasz
gerner1 #2169 üzenetére
köszi,közben eszembe jutott,hogy everest vagy aida megmondja.és úgy is lett.easynote bg46,a vicc,hogy úgy indul mint egy vista,betöltés után win7et látok sajátgépen jobb gomb úgy is aktivált win7et mutat,az aida viszont azt mondja xp media center servicepack 3 van rajta...nem tudom ki volt ez a mágus,vagyis tudom,ráadásul számtechbolt...egyszerűen nem tudok rá internetet csiholni,szal nyilván format c lesz a vége szűz win7tel.a másik probléma hogy a hivatalos oldalon csak bg35 illetve bg48as támogatás van,melyiknek a drivereit próbáljam hozzá leszedni?nyilván a win7 sok mindent felismer de ha valami nem menne kelleni fog a gyári driver.
és köszönöm előre is!
-
Pocee
senior tag
továbbmentem,az akksi típusára rákerestem és ezekhez a modellekhez passzol
ackard Bell Easynote BG35 BG45 BG46 BG48 namármost mennyire driverspecifikusak illetve mi lehet a különbség köztük,gondolom a win 7 eleve sok drivert megold de pl wifi meghajtó meg ilyenek,mindegy melyikét szedem le szerintetek?
-
Pocee
senior tag
Srácok!
javalnom kellene egy pb lapost,a hátulján pont az a címke kopott el amin sztem a sorozatszám volt,hogy tudnám a típust kideríteni?a gazdája szerint régebbi már,ránézésre 13-14 colos lehet ezüst színű Limited edition van rányomva,tudom,hogy ez semmit nem mond de a packard bell honlapjáán nem találom,intel centrino duo proci vistaval adták ki.
-
sifu91
aktív tag
Sziasztok, eladóvá vált egy TK81-es lapos.
Bekapcsol, de képet nem ad.
3gb ddr3-ram, nagyon szép ház, eredeti töltő, másfél órás akku. Hibátlan kijelző.
Ki mennyit adna érte? -
flash-
veterán
sziasztok
adott egy Packard Bell EasyNote F5211-HC-459HG notebook.
az egyik alap probléma az volt hogy bekapcsolás után eltelt 45 másodperc és csak azután jelent meg a packard bell felirat(addig semmi kép nem volt hiába nyomtam f2őt vagy mást), majd azután töltött be a windows 7.
formázás,újratelepítés után is ugyanez volt a helyzet.(hdsentinel szerint hdd 100%os)gondoltam biosba belépek (ahhoz is ugyebár kellett 45 máosdperc)
na reseteltem,majd a hiba továbbra is fennált.
akkor gondoltam network boot-ot disabled re tettem, mint ahogy a d2d recorvery-t is,és lehet hogy a quiet boot ot is átállítottam.továbbá volt valami videó beállitás opció ugyancsak a main lapon,azt is átállítottam.
mentettem.
azóta a gép ugyan bekapcsol ugyanúgy de nincs kép továbbra sem és lekapcsol 10-20 másodperc után aztán vissza
és ezt csinálja ki-be...szóval gondolom a biost kellene resetelni de hogyan ha el sem tudok jutni a biosig?
és az alap problémát még akkor meg sem kérdeztem hogy az mitől lehet?
bár ez a második jóval súlyosabb gond... -
peestheee
tag
heló mindenki!
egy tj75ös géppel rendelkezem, amit egyébként a hardveraprón vettem, és évek óta hibátlanul működik.
Mostanában vettem észre, hogy amikor fel van dugva töltőre, 76% töltöttségnél megáll, és nem megy tovább, hiába írja ki, hogy csatlakoztatva, töltődik..mi lehet a probléma, mit tehetnék? -
lisztoo
újonc
u.i.: eszközkezelőben egyéb eszközként mutat sárga felkiáltó jellel 2 eszközt:"hálóati vezérlő" és "pcie...akármi" -t
-
lisztoo
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy újratelepítettem a wint/win7ultimate 64bit/. minden cuccot letöltöttem a gyártó oldaláról. a wifi mégsem működik. mielőtt újraraktam megnéztem a gyártót ami realtek volt,a hálókártya pedig broadcom... viszont a gyártó oldalán wlan drivernek a gépem típusához 3féle van/intel,broadcom,atheros, nem is értem mostmár hogy van ez/ már mind2at felraktam, raktam soksokféle realtek-et de mégsem működik :S pár éve bátyám laptomjával/toshiba/ pont ugyanígy jártam/akkor elvittem profihoz
/ biosban is turkáltam de semmi opció nincs a wlan kártya letiltásához,engedélyezéséhez...a gépem pb easynote ts11-hr-252hg
Válaszotok előre is köszönöm szépen! Üdv: Lisztó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest