Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• salaud

aktív tag

Üdv!

Barátnőm Packard Bell EasyNote EN TV44 HC (F6244-HC-840HG) Laptopjában cseréltem processzort.
    Egy Pentium B980 helyére ment egy I3 3110M, de a laptop random időközönként kikapcsol vele. Teljesen mindegy, terhelve van-e, vagy nincs, hőfok elvileg jó, nem megy 60 fok fölé max terhelésen sem, ráadásul ezt a szériát szerelték ezzel a processzorral. Ráadásul a két cpu max TDP-je is azonos, 35W. Próbáltam biost frissíteni, a Packard Bell oldaláról, szériaszámra keresve dobta ki ezeket: Mivel nem windows8 fut gépen, nem UEFI kell, hanem bios, így a 2.17-et próbáltam feltenni, amire közölte, hogy a bios 1.x verziójú, amit nem lehet V2.x verzióra frissíteni, keressek V1.x verziójú biost. Kérdés: honnan szerezhetnék frissebb biost, amivel esetleg mehet az i3 ebben a laptopban, vagy nem fog? Ügyfélszolgálatot felhívtam, egy hölggyel beszéltem, nem vagyok hímsoviniszta, de ő kijelentette, hogy ezen a laptopon nem lehet biost frissíteni. Írtam az ügyfélszolgálat email címére is, kíváncsi leszek...

Új hozzászólás Aktív témák