- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
válasz
Code: 47 #1943 üzenetére
Majd ha szakember megszakértette, akkor megtennéd, hogy leírnád, hogy mit javasolt, vagy mi is az oka ennek?
Engem is zavar nagyon ez a dolog, csak a közelemben nincs szaküzlet, vagy szakmabeli, plusz most érettségik miatt nem ér rá az ember.
Most már tényleg ez az egy dolog fúrja az oldalamat -
pmikloska
aktív tag
válasz
Code: 47 #1901 üzenetére
No way... én most az USA-ban vagyok, és itt egy sima bevizsgálás is sok-sok dollárba kerül, egyszerűbb, ha veszek egy modult, de ha kiderül, hogy a gép rossz, akkor meg feleslegesen vettem meg. Mindegy, majd lesz valami, de lehet, hogy egyszerűbb egy újat venni, mert a javítás többe kerülne ezeknél, mint egy vadonatúj laptop.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Code: 47 #1899 üzenetére
Szia, köszi szépen. Sajnos akkor valószínűleg nálam a gép rossz (az alaplap), mert ugyan nekem sem kapcsol ki a gép, világít a LED, de minden leáll benne.
Vagy ez a gép máshogy viselkedik, de ezt nem fogom megtudni egy másik RAM nélkül (igaz nem is tartom elképzelhetőnek, hogy egy RAM csak úgy elromoljon egy kikapcsolás után). -
-
bull84ghia
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest