- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Bele lehet rakni ebbe a lapba az újabb kisfeszültségű DDR3-RAM-okat? És slotonként csak 2GB a max? Mert 2x4GB kellene min. 1600MHz-n.
-
Chrys_
addikt
Már 1 éve nem ment a Wi-Fi W7 Ultimate 64bit alatt, és eddig nem is érdekelt. De most megint utánanéztem, és ezt kellett feltelepítenem hozzá:
IS_AP_STA_RT2870_D-3.1.0.0_VA-3.1.0.0_W7-3.1.0.0_RU-3.1.5.0_AU-3.0.6.0_030310_1.5.exe
Persze ez még nem volt elég:
A kártya egy USB-n van a lapra tüskéken keresztül csatlakoztatva. Valószínűleg kontakthibás lett, mert csak akkor indult be, amikor párszor kicsit megmozgattam a lapban. Mivel be van építve a gépházba, ezért nem tudtam teljesen eltávolítani, mert az antennacsatlakozók nem engedik. Majd lesz egy átalakítás a közeljövőben, akkor szétszedem a gépet és rendesen megtisztítom az érintkezéseket. Most ennyi is elég volt, megy a wifi...
-
Chrys_
addikt
Nincs az asus support-on Win7 x64 wifi driver. Működik a Vista64-s driverrel?
-
Chrys_
addikt
kicsit lemaradtam róla, de megjelent a 0802-es BIOS
-
Chrys_
addikt
Hogyan lehet az intel virtualizációs tulajdonságát ezen a lapon (CPU: E8400) bekapcsolni? Úgy tudom, ez a képesség alapból deaktivált. Vista64 alatt akarok VMware-n keresztül XP32-t futtatni. Tudom, hogy megy nélküle is, csak a HW-címek cpu-n belüli fordításai miatt akarom bekapcsolni. Persze ha az xp alatt akarnám a vistát, akkor meg mindenképpen kellene
Megvan a válasz rá: a BIOS-ban Vanderpool menüpont kapcsolja be ezt a tulajdonságot!
[ Módosította: Bordoi ]
-
Chrys_
addikt
A lap RAM-kezelésével kapcsolatban feltettem egy kérdést itt.
-
Chrys_
addikt
Megjelent egy új BIOS-verzió: 0704
Itt keressétek, linkelni nem tudtam közvetlenül, akkor is ki kell választani a lapot. -
Chrys_
addikt
Nah, kivágtam a gépből az 1600-as OCZ-ket (2x1GB Kit, 7-7-7-24), helyére beraktam a SzlobiG által ajánlott G.Skill-eket (2x2GB Kit). Pöccre futnak 1600-on (7-7-7-18 1,9V, XMP-vel állítva, nem volt időm többre)
Akkor most van egy eladó OCZ kitem@ (#571) Erebosz:
Asszem 1700-t írtak X48-ra a weboldalon, 2000-et a 790-es nV chippel megy.
-
Chrys_
addikt
Melyik a legújabb Express Gate SSD a laphoz, és honnan tölthető le? Én az 1.3.3.1-t találtam meg. Még nem próbáltam ki, most szedem le a netről.
-
Chrys_
addikt
Ez a távir. egész jó lehet. Be kell szereznem egyet
Megnézem e-bayt...
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Akkor most megnyugodhatsz: regisztráltam a lapom az ASUS-nál és ezeket a BIOS-okat adja ott is a letöltéseknél. Képet még nem tudok beszúrni (sosem csináltam
) de az oldal egy kicsit máshogy néz ki, mint a közös letötléseknél.
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #149 üzenetére
Ha az lett volna a gond, akkor nem ment volna vele már majd' 2 hete. És a mostani verzió is a P5E3 PREMIUM-tól származik, szintén működik.
Szerintem az EXPRESS GATE meg verziófüggetlen dolog, ha kapható lesz a WIFI nélküli lap, szvsz abban is benne lesz (de ez nagyon nem sicher).
-
Chrys_
addikt
SimonYana:
Te nem jártál még úgy, hogy egyszer csak nem működik az EXPRESS GATE és a WIFI?
Tegnap du., mikor hazamentem melóból, mondja a barátnőm, hogy volt valami rendszerüzenet (nem értette, mert ő német, a rendszer meg csakazértis magyar) és bezárta. Nem nagyon kezdtem a BIOS-t (még a 0201-et) piszkálni, gyorsan le is cseréltem az újra.
Aztán BIOS RESET és default beállítások után megjavult.MOD: a 0401 (leírás szerint) csak videókártyák miatt jelent meg (talán a 9xxx sorozat
)
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #144 üzenetére
A 0201-es verzió ugyanígy jelent meg és azzal is ment a Wi-Fi (és minden egyéb), és most már ez a 0401-es van, működik
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #142 üzenetére
Annyiban igazad lehet, hogy a jövőben lehet egy Wi-Fi nélküli verzió, de eddig csak az egyik jelent meg. Több ASUS oldalt is megnéztem, de vagy csak a Wi-Fi-s van listázva, vagy még az sem
(mert nem minden honlapon jelent meg az X48)
-
Chrys_
addikt
válasz
Szabi790612 #139 üzenetére
Szerintem csak a DELUXE-ból létezik a Wi-Fi nélküli verzió. Én legalábbis nem találtam 2 féle PREMIUM-ot.
-
Chrys_
addikt
válasz
SimonYana #124 üzenetére
Mod: és előtte felraktam az új BIOS-t, amit tanácsoltál. Nem kellett reg. hozzá ASUS-nál, hogy letöltsem.
Fentebb írtad a BIOS beállításaidat. Hogyan érted el, hogy AI OVERCLOCK TUNE:MANUAL mellett a DRAM FREQUENCY-t 1333 fölé tudod állítani? Ha én az AI-t MANUAL-ra állítom, nálam elveszi az OC-s DRAM frekiket. -
Chrys_
addikt
Nekem 2GB (2x1) OCZ XTC Platinum 1600 E2GK van. 1600-on kékhalál. 1333-on megy. Minden beállítás (DRAM freki kivételével) AUTO-n. Most akkor várnom kell egy új BIOS-ra?
-
Chrys_
addikt
Remélhetőleg ma nekem is beindul a gép. Az utolsó hiányzó alakatrész a VGA, de már - ha minden igaz - a DPD-s kocsin rázkódik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest