- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Egér probléma
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VR topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Kicsit off, de P4 téma, talán tud valaki segíteni.
Kezembe került egy Tyan s2662 s478-as P4 workstation alaplap, ismeretlen állapotban.
Átkondiztam (volt rajta pár púpos), szereztem procit-ramot-stb.
1.7GHz Celeron, meg egy 256Mb/333MHz sima asztali RAM, és egy ATI Radeon 9100 AGP VGA volt a tesztcucc. (PCI-os S3-al is néztem, azzal sem jobb.)POST közben a lap POST kijelző szerint 49-nél megáll, tehá valószínű, hogy az 50-es lépés nem sikerült neki. Az meg a "Display CPU type".
Valakinek van tapasztalat ilyen lappal, hgy tényleg a proci hibája lehet ez (azt sem tudom biztosra, jó-e a proci), illetve csak a lapnak nem tetszik a RAM, vagy a CPU?(Bár elvileg 1.7GHz P4 cerkát kezeli... A CPU-n kívül minden más 100% jó, mert ismerősök adták kölcsön működő gépekből.)
Ha valaki tud segíteni, az írhat Pü-ben is, hogy ne ide szemeteljük

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 9600K
- AMD RYZEN 5 5600X
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest