Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Bazdmeg, mostmár tényleg kivagyok kelve magamból, mert ilyen már a világon nincsen.
Leírtam neked, sőt képeket is linkeltem, hogy hogyan csináld és te ezek ellenére sem tudod tuningolni a procid.
Gondolom az adataidnál lévő gépet akarod tuningolni--> p4 2.8 + p4c800.
Már bocsánat a kifejezésért, de Te vagy egy oltári nagy Moderálva - Loretto vagy, vagy csak szivatsz itt minket, mert a mellékelt leírások + képek alapján, ha nemtudod beállítani úgy a bios-od, hogy tuningolni tudjál, akkor veled van a baj --> ugyanis a lapod, az egy kimondottan tuning lap.
Tehát én már legalább 3x megválaszoltam, hogy hogyan tuningolj, és a többiek is legalább 3-4x.
Innentől kezdve, az összes ilyen komolytalan hozzászólásodat töröltetni fogom egy moderátorral, sőt ha így folyttatod még az is meglehet, hogy bannolva leszel mert amit Te művelsz az már a vicc kategóriában sem igazán fér el.
Én és mások is próbáltunk segíteni, de hogy a képek alapján sem vagy képes beállítani a bios-od, arról már nem tehetünk.
Esetleg, ha nem az infódban szereplő gépről lenne szó, arról már megint csak Te tehetsz, hogy nemvoltál képes beírni a paramétereit.
Remélem, hogy vagy abbahagyod az OFF jellegű hozzászólásokat, vagy elmész, oszt vegyél vazze AMD-t, oszt fáraszd őket a hülyeségeiddel.
Mégegyszer kihangsúlyozom, az adatlapod alapján adott egy p4 2.8 + p4c800 /tuninglap/ + vagy 6-7 hozzászólás, melyben leírás + kép is található a tuning lehetőségéről /nembeszélve az alaplaphoz járó ''manual''-ró --> neten is megtalálható az asus oldalán/, ha nem vagy képes aktiválni a ''tuning opciót'' akkor vagy fogyatékos vagy, vagy pedig szórakozol velünk --> tehát jobb lenne, ha visszaolvasgatnál, és rájönnél hogy hogyan is kell, vagy pedig hanyagolnád, a béna OFF jellegű hozzászólásaiddal ezt a topicot.
mod.: ja igen, a belinkelt képeket, és leírást ma megmutattam a 9 éves öcsémnek és ő is tudott FSB-t, AGP/PCI frekit, V core-t és stb-t állítani a biosban, tehát ezekután ne várd tőlünk, hogy segítsünk/reagáljunk az ilyen nemnormális hozzászólásaidra!!!!!!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni, de még mindig semmi, kipróbáltam hogy PageUp-PAgeDown billentyűkkel lehet-e valamit csinálni, de nem, végül még mindig a CPU Ext.Freq. soron állva nyomtam egy entert, erre kijött egy lista a lehetséges frekvenciákkal, amiből kiválasztottam a 215-öt, és enter, majd F10-et nyomtam, és Y-t, és mostmár müxik a dolog...''
Valami ilyesmire gondoltam.
Amúgy![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060530/csw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest