Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Elméletileg az xp kihasználja a ht-t(két processzoros rendszernek látja a cuccot) Valós alkalmazásokban ritka még egyelőre a támogatottsága. Nem a HT-hez kell két modul hanem a Dual chanel memóriakezeléshez ha egy van akkor jóval lassabb a dolog tehát ha 512Mb ramot akarsz inkább 2X256-ot vegyél, ja és prescott helyett inkább northwood magos procit vegyél igaz kevesebb a cach benne(512kbyte) de azonos órajelen gyorsabb.
-
bohomong
csendes tag
Szevasztok
Segítség...!!!!
Szeretnék gépet cserélni, és 1 ic7-es abitra gondoltam 2.8-as prescottal. (800mhz, ht, 1 mb cache)
Kérdésem a következő: mikor tudom kihasználni a hyper t-t, ill. igaz-e, hogy 2 db modul kell (2x512mb) a dupla memkezelés működéséhez? (bocsi, lehet, hogy bután kérdeztem, de nemigazán értek hozzá)
Il. egyéb fontos segítség a témával kapcsolatban?!
Minden infót köszönettel fogadok.
Várom a segítségeteket.
Köszi
Aktív témák
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest