- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Elméletileg az xp kihasználja a ht-t(két processzoros rendszernek látja a cuccot) Valós alkalmazásokban ritka még egyelőre a támogatottsága. Nem a HT-hez kell két modul hanem a Dual chanel memóriakezeléshez ha egy van akkor jóval lassabb a dolog tehát ha 512Mb ramot akarsz inkább 2X256-ot vegyél, ja és prescott helyett inkább northwood magos procit vegyél igaz kevesebb a cach benne(512kbyte) de azonos órajelen gyorsabb.
-
bohomong
csendes tag
Szevasztok
Segítség...!!!!
Szeretnék gépet cserélni, és 1 ic7-es abitra gondoltam 2.8-as prescottal. (800mhz, ht, 1 mb cache)
Kérdésem a következő: mikor tudom kihasználni a hyper t-t, ill. igaz-e, hogy 2 db modul kell (2x512mb) a dupla memkezelés működéséhez? (bocsi, lehet, hogy bután kérdeztem, de nemigazán értek hozzá)
Il. egyéb fontos segítség a témával kapcsolatban?!
Minden infót köszönettel fogadok.
Várom a segítségeteket.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest