Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Hát én nem értelek titeket..
1, Ha nincs pénzem P4-re, akkor ne legyek Intel-párti (vagy gyűjtögetnék még)
2, Ha Celeron, akkor a legolcsóbb is elég, mert játékra teljesen mindegy, hogy mennyire lassú
3, Ha Celeron, akkor minek profi alaplap? Tudom ajánlani az Asrock P4i65GV-t. Olvass utána. Esetleg az árkülönbözeten (875 vs. 865GV) vegyél rendes procit. -
Ruzso
tag
az aláirásomba lévő cuccokat csak ajálani tudom. (táp+lap+hütö)
-
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #50 üzenetére
9375 jomagyar forint.szal azért lehet hogy zalman jobb ,de pécsen ezt lehet az elhatározás napján megvenni a kettő közül:(
OFF:kicsit szétOFF a totyik.
Palának:én 360-as csífteket vennék. -
J.J. András
őstag
miért, mennnyibe kerül ?
-amúgy a jövő a Barbone-stílusú házaké, akkor haladhatunk a miniatürizálás felé......szóval előbb utóbb az ilyen ''baromi nagy'' hűtőknek menniük kell szerintem.....aztán lesz a Peltier (jól írom ? :F) -hez hsonló valami vékony lapkás hűtés, ami mit tom én mit fog csinálni a hővel.... -
Zoltán
őstag
Szerintem tápba a legjobb választás a DTK. Árban bőven a csoda-enermax-figyfene tápok alatt van, de mégsem az 5.000 forintos gagyi mercury kategória. Szóval jó minőség és viszonylag olcsó.
-
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #47 üzenetére
jaja levágtam amit irtál.én sem használnám passzivan de a lehetőség elvileg megvan.ami még a srácnak pozítivum volt a led a ventin.ennyi.szal akkor nem éri meg az árát?
-
J.J. András
őstag
jó, de a Zalmannak egyenlőre lejjebb van a súlypontja......
ennek meg jóval feljebb.....csak azért kérdeztem,mert az alaplapok alján a CPU fogalalat körül is van egy csomó láb, amit gondolom rövidre lehet zárni egy CPU Hűtő ''fémpántos'' megereősítésével.....(remélem érted)
csak azért kérdeztem, hogyan mükszik......azt meg hogy paszívan használja nem javaslom,(de ha megy neki, akkor áldásom:D)mert gyári előírás szerint ha jól emlékszem viszonylag magas fordulatszám volt előírva.....cirka 2500 fordulat...és egy ilyen hűtőnél az sok szerintem......jó, úgy is 1800-2000 rpm-en használja a USER, de az én Zalmanom most még így a hűvösebb időben megy 1500-on.....
szóval érted ?
-nem is tudom minek írtam eztle,...:DD de most már nem törlöm.... -
Loretto
veterán
válasz
J.J. András #42 üzenetére
így akkor simán partiban van a zalmannal súlyban. nem?
-
Loretto
veterán
válasz
érdekes.azt mondta, hogy nem parázott.eddig semminemű rossz előjelt nem tapasztalt.amugy nem hajlik a deszka sem.én ugy tudom hogy a foglalatok olyan 600-700 grammig birják a strapát. ő amd-re pakolta.
mivel csak tegnap szerezte be -érdekes kényszermegoldás ,mert pécsen ezekszerint nem lehet zalmant beszerezni ,csak rendelni :( - igy még nem nagyon tudtam kikérdezni,amit mondott hogy le kell venni a ventit róla,hoy fel tudja tenni , a venti müanyag.És elvileg lehet passzivként használni.
[Szerkesztve] -
Docci
senior tag
válasz
powered by Gianni
-
J.J. András
őstag
hol vetted a P4 C-t ennyiért ??? nem boltban ugye ?
Loretto : a haverod nem panaszkodott,hogy meghajlik alatta az alaplap, vagy túl sok helyet foglal el ??? szerintem eszméletlen egy dög.....maradok a Zalman 7000-es sorozatnál.....már ott is sokaltam a 780-810 grammot.....de a amit írtál, 470 gramm venti nélkül, arra a venti ha fém, akkor + 150 gramm (vagy több), és máris kap az alaplap egy fasza sima egyszerű ''zúzzuk szét a befogást'' hajlítást..:))
hogy kell amúyg rögzíteni, elmesélnéd ??? -
Loretto
veterán
látod J. J. is megmondta.
-
J.J. András
őstag
ááá, hülyeség Pala !! :)
nézz körbe....van jópár bolt is, ahol P4-et simán vehetsz 30ezer Ft-ból......
azért írtam mailt is, hogy minden okés legyen......
csőváz -
Pala
veterán
nem muszáj boltban vennem, de ott fogom, újonnan szeretném, 30-at rászánok, AMD-t nem akarok, mert Intel-párti vagyok, úgyhogy ennyi pénzért a legnagyobb teljesítményt a 2.8-as Celeron adja, de nincs is nagyobbra szükségem a VGA miatt (ami viszont úgy néz ki, hogy még marad egy darabig)
-
Pala
veterán
hát azért a Celeron 2.8 az 29e Ft, a P4 meg drágább, és ha már többet szánnék a procira, akkor P4-ből is inkább 2.8-as lenne jó, az meg 43-44e körül van.....
másrészt meg szvsz a 2.8 Celeron éppen a maximumot tudja kihozni majd a VGA-mból....nem is akarok olyan túlságosan erős procit hozzárakni, mert nem lenne értelme
3. azért veszek 2.8-asat, mert 3-mas még nincsen:D -
Loretto
veterán
hűtéshez még javaslom az aerocool ht 101-et.most vett haverom és nagyon elégedett.amugy zalmant akart venni alcu-t.
-
-
Pala
veterán
....mert sajna tápot is muszáj lesz cserélni, jelenleg ugyanis (kéretik nem megkövezni, mert 1.5 éve hűségesen szolgál) egy Acorp 300W van, ez fix, hogy nem fog tetszeni az új rendszernek
-
Pala
veterán
Ja még valami:))
procihűtő!!!!!!!!!!!!!! Na itt aztán TÉNYLEG fogalmam sincs, úgyhogy valami konkrét márka/típus kéne, lehetőleg több alternatíva, tuningot is figyelembe véve, és egy esetleges P4-re való cserét is!
Thx mindent -
Pala
veterán
Egyébként mekkora táp kell majd ehhez, ha lesz egy P4 lap + Celeron + vmennyi DDR memó, + az aláírásban szereplő gép összes többi alkatrésze?
Mennyiért lehet megbízható tápot venni? (ár max 15e), hang nem lényeg, de azért ne üvöltsön, márkát meg mondjatok ti, mert én már nem igazodok el, tapasztalataim sincsenek táp téren:) -
Pala
veterán
Ja és legfontosabb a megbízhatóság!!!!!!!! Ezek alapján jött szóba az Asus, GByte, Epox, MSI (bár az MSI.....háát nemtom, haveri körben többen is rosszul jártak vele)
-
Pala
veterán
Azért Abit is szóba jöhet, de elsősorban Asus P4P800-at néztem én is, viszont az a 10e az Abit javára azért nekem sem mindegy:)
Egyébként köszönöm az összes ötletet... egyelőre Celeronhoz kell, de azért időtálló lapot szeretnék, és főleg ezért is szeretnék olyat, amin dögivel vannak integrált cuccok. -
Ruzso
tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Jó vétel.
-
-
Pala
veterán
Kérek szépen ajánlatokat a következő kriétiumok alapján:
- 2.8-as Celeronhoz alaplap, lehetőleg tuningbarát
- Intel 865P vagy PE chipset érdekel főleg (de lényeg, hogy a 800MHz-es FSB-ú P4-eket is támogassa)
- integrált hangkártya, hálókártya legyen!!!
- USB 2.0 (ez már szinte mindenen van)
- Asus, Gigabyte, Epox, MSI érdekel
- br. ár max 35000Ft
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest