- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
miért, mennnyibe kerül ?
-amúgy a jövő a Barbone-stílusú házaké, akkor haladhatunk a miniatürizálás felé......szóval előbb utóbb az ilyen ''baromi nagy'' hűtőknek menniük kell szerintem.....aztán lesz a Peltier (jól írom ? :F) -hez hsonló valami vékony lapkás hűtés, ami mit tom én mit fog csinálni a hővel.... -
J.J. András
őstag
jó, de a Zalmannak egyenlőre lejjebb van a súlypontja......
ennek meg jóval feljebb.....csak azért kérdeztem,mert az alaplapok alján a CPU fogalalat körül is van egy csomó láb, amit gondolom rövidre lehet zárni egy CPU Hűtő ''fémpántos'' megereősítésével.....(remélem érted)
csak azért kérdeztem, hogyan mükszik......azt meg hogy paszívan használja nem javaslom,(de ha megy neki, akkor áldásom:D)mert gyári előírás szerint ha jól emlékszem viszonylag magas fordulatszám volt előírva.....cirka 2500 fordulat...és egy ilyen hűtőnél az sok szerintem......jó, úgy is 1800-2000 rpm-en használja a USER, de az én Zalmanom most még így a hűvösebb időben megy 1500-on.....
szóval érted ?
-nem is tudom minek írtam eztle,...:DD de most már nem törlöm.... -
J.J. András
őstag
hol vetted a P4 C-t ennyiért ??? nem boltban ugye ?
Loretto : a haverod nem panaszkodott,hogy meghajlik alatta az alaplap, vagy túl sok helyet foglal el ??? szerintem eszméletlen egy dög.....maradok a Zalman 7000-es sorozatnál.....már ott is sokaltam a 780-810 grammot.....de a amit írtál, 470 gramm venti nélkül, arra a venti ha fém, akkor + 150 gramm (vagy több), és máris kap az alaplap egy fasza sima egyszerű ''zúzzuk szét a befogást'' hajlítást..:))
hogy kell amúyg rögzíteni, elmesélnéd ??? -
J.J. András
őstag
ááá, hülyeség Pala !! :)
nézz körbe....van jópár bolt is, ahol P4-et simán vehetsz 30ezer Ft-ból......
azért írtam mailt is, hogy minden okés legyen......
csőváz
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest