- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
miért, mennnyibe kerül ?
-amúgy a jövő a Barbone-stílusú házaké, akkor haladhatunk a miniatürizálás felé......szóval előbb utóbb az ilyen ''baromi nagy'' hűtőknek menniük kell szerintem.....aztán lesz a Peltier (jól írom ? :F) -hez hsonló valami vékony lapkás hűtés, ami mit tom én mit fog csinálni a hővel.... -
J.J. András
őstag
jó, de a Zalmannak egyenlőre lejjebb van a súlypontja......
ennek meg jóval feljebb.....csak azért kérdeztem,mert az alaplapok alján a CPU fogalalat körül is van egy csomó láb, amit gondolom rövidre lehet zárni egy CPU Hűtő ''fémpántos'' megereősítésével.....(remélem érted)
csak azért kérdeztem, hogyan mükszik......azt meg hogy paszívan használja nem javaslom,(de ha megy neki, akkor áldásom:D)mert gyári előírás szerint ha jól emlékszem viszonylag magas fordulatszám volt előírva.....cirka 2500 fordulat...és egy ilyen hűtőnél az sok szerintem......jó, úgy is 1800-2000 rpm-en használja a USER, de az én Zalmanom most még így a hűvösebb időben megy 1500-on.....
szóval érted ?
-nem is tudom minek írtam eztle,...:DD de most már nem törlöm.... -
Pala
veterán
hát azért a Celeron 2.8 az 29e Ft, a P4 meg drágább, és ha már többet szánnék a procira, akkor P4-ből is inkább 2.8-as lenne jó, az meg 43-44e körül van.....
másrészt meg szvsz a 2.8 Celeron éppen a maximumot tudja kihozni majd a VGA-mból....nem is akarok olyan túlságosan erős procit hozzárakni, mert nem lenne értelme
3. azért veszek 2.8-asat, mert 3-mas még nincsen:D
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest