- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Gamepad
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
Aktív témák
-
Pala
veterán
nem muszáj boltban vennem, de ott fogom, újonnan szeretném, 30-at rászánok, AMD-t nem akarok, mert Intel-párti vagyok, úgyhogy ennyi pénzért a legnagyobb teljesítményt a 2.8-as Celeron adja, de nincs is nagyobbra szükségem a VGA miatt (ami viszont úgy néz ki, hogy még marad egy darabig)
-
Pala
veterán
hát azért a Celeron 2.8 az 29e Ft, a P4 meg drágább, és ha már többet szánnék a procira, akkor P4-ből is inkább 2.8-as lenne jó, az meg 43-44e körül van.....
másrészt meg szvsz a 2.8 Celeron éppen a maximumot tudja kihozni majd a VGA-mból....nem is akarok olyan túlságosan erős procit hozzárakni, mert nem lenne értelme
3. azért veszek 2.8-asat, mert 3-mas még nincsen:D -
Pala
veterán
....mert sajna tápot is muszáj lesz cserélni, jelenleg ugyanis (kéretik nem megkövezni, mert 1.5 éve hűségesen szolgál) egy Acorp 300W van, ez fix, hogy nem fog tetszeni az új rendszernek
-
Pala
veterán
Ja még valami:))
procihűtő!!!!!!!!!!!!!! Na itt aztán TÉNYLEG fogalmam sincs, úgyhogy valami konkrét márka/típus kéne, lehetőleg több alternatíva, tuningot is figyelembe véve, és egy esetleges P4-re való cserét is!
Thx mindent -
Pala
veterán
Egyébként mekkora táp kell majd ehhez, ha lesz egy P4 lap + Celeron + vmennyi DDR memó, + az aláírásban szereplő gép összes többi alkatrésze?
Mennyiért lehet megbízható tápot venni? (ár max 15e), hang nem lényeg, de azért ne üvöltsön, márkát meg mondjatok ti, mert én már nem igazodok el, tapasztalataim sincsenek táp téren:) -
Pala
veterán
Ja és legfontosabb a megbízhatóság!!!!!!!! Ezek alapján jött szóba az Asus, GByte, Epox, MSI (bár az MSI.....háát nemtom, haveri körben többen is rosszul jártak vele)
-
Pala
veterán
Azért Abit is szóba jöhet, de elsősorban Asus P4P800-at néztem én is, viszont az a 10e az Abit javára azért nekem sem mindegy:)
Egyébként köszönöm az összes ötletet... egyelőre Celeronhoz kell, de azért időtálló lapot szeretnék, és főleg ezért is szeretnék olyat, amin dögivel vannak integrált cuccok. -
Pala
veterán
Kérek szépen ajánlatokat a következő kriétiumok alapján:
- 2.8-as Celeronhoz alaplap, lehetőleg tuningbarát
- Intel 865P vagy PE chipset érdekel főleg (de lényeg, hogy a 800MHz-es FSB-ú P4-eket is támogassa)
- integrált hangkártya, hálókártya legyen!!!
- USB 2.0 (ez már szinte mindenen van)
- Asus, Gigabyte, Epox, MSI érdekel
- br. ár max 35000Ft
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adobe Photoshop
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest