- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
csabika0001
Ezt már megpróbáltam korábban is és most is, sajna gyári visszaállítás után is kezdte ugyanezt a tilitolit. És ez már a második steelcore.
Nem mondok rá semmit (nem fikázom), de van egy olyan érzésem, hogy ez inkább oprendszer hiba, mint hardver.
Most már eljutott odáig, hogy gyári visszaállítás után egyenlőre nem hajlandó elindulni. 3 nap alatt vissza lesz belőle, de már nem cserélek semmire, nem kell, várok valami másra.
Milyen lehet a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB (PMP7100D_DUO). Hardveresen van eltérés, de paramétereiben ua., kicsit drágább, de hogy milyen az oprendszere (jó-rossz) az kérdés. Ha jól néztem JB 4.0.4 van rajta és frissíthető 4.1.1 -re. De az milyen lehet??
Tomasman 1985
Már nem tudom kipróbálni, de az elsőn vagy 10-15 játékot telepítettem a playről, simán ment, és sok mást is látott, igaz komoly hardver igényűt nem próbáltam, mert nem érdekel.
Vagy kétszer találkoztam olyan üzenettel, ami inkompatibilitást jelzett, de az érthető volt, mert pl. concorde tab magazint próbáltam telepíteni.
Egyébként én már egy másik gépen belakott alkalmazás együttest telepítettem, 90 %-ban play nélkül, sima másolással. Meg kell próbálni így beszerezni az appokat, akkor talán nem ódzkodik tőle. -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
Hali! Nekem nem indulnak el most wantedet a play áruházban sem látja! Semmi xtra app nincs fent, kivéve az atorrent a lehet a gáz? Bár ugy rémlik előtte sem voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest